Contest Senyuman Menawan Hati by Arda

klik banner dibawah untuk join :)


Syarat-syarat
- Wajib 'follow' blog tuan empunya blog Arda supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
- Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CONTEST SENYUMAN MENAWAN HATI'
- Letak banner atas tu di dalam entri yang korang buat .
sertakan satu gambar ‘SEYUMAN’ korang . hanya ur picture , family , bf or gf yea .
- Tag 3 orang & wajib inform sama diorang tentang contest ini .
- Contest ini automatik terbatal jika kurang 20 orang yang join .
- Hadiah tu tengok pada yang join antara RM or barangan

Tarikh tutup : 25 Dec 2011

gambar ku yang senyum menawan hati adalah


dah menawan tahap gaban dah. Sakit pipi2 ku nak senyum tahap cm2.hikhikhik. Senyum asli tau.. ku susah nak senyum nampak gigi. 2 ja yang ku mampu :P 

Tag:

6 orang dah komen :

ZORA said...

rjin join cntest,,,semoga bjaya..:P

Onitsuka_hana said...

xwat pa2 kn..nk wat entry xda idea

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

gud luck.;p

NOOR FATIN said...

awak comel, meow pun comel. hik hik gudluck ye!

adib syazwan said...

good luck!
rajin ye join contest!
hehe!
anyway
tak join sbb my snyum xmenawan, haha!=P

Remy hazza said...

gud luck !!!! semoga berjaya nanti....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...