Habiskan masa dengan menonton Movie

korang cuti ke?? hehe bestnya cuti..relax xyah pikir2 keja xyah pk exam.hehe. Sepanjang cuti 5 minggu nie ku nak habiskan masa tengok movie yang di copy dari kawan2 ku..


Ku mmg peminat setia Stephen Chow...hehe lawak habis..

Movie yang seterusnya

cam best

Lawak ka ceta nie??

FoLlow The ReD Dot !!!
Sebenarnya pic di atas tu bukan iklan tapi gambar..ku cari kat google xda plak banner movie tu. Macam seram

Like banyak2.

Semua movie kat atas tu mmg da ciri2 movie yang ku suka..da lawak, spy n seram. 

Da sesetengok owg suka ceta korea. Sowy la ku xminat la..da gak sesetengah ceta korea yang best sbb da ciri2 yangt ku suka macam

Er.. ceta korea ka nie?? hehe ku try gak cari kat member2 pasal ceta 'My Wife is Gangster' dan 'My Wife Is Gangster 2'. Tapi xda la plak.. kebanyakannya diorang da ceta 'My Wife Is Gangster 3' ja.

Ceta korea pa lagi ek  yang ku tengok? erm..tah la xda sangat

Cuti nie gak la ku nak belajar keta.. huhu wisau ehh.

6 orang dah komen :

ieyza afieyna said...

untung lar cuti.. leh tgk bnyak movie.. ;)

Cik tikah said...

bnyknya movie yg dia tgok. hehe.. korea x layan ke?

ZORA said...

same la kiter...zora pon layan movie jugak..:P

MaYa MustWany said...

mas hanya minat klu kat tv or terus direct kat wayang.kalau cd or dvd,adoii xtahula..macam xde feel.hihih

Onitsuka_hana said...

ieyza : xtau nak watpa kat umah.. tengok movie ja lah

Cik tikah : xminat korea la..

zora : movie tu wajib tengok biar la xtido pun :)

maya : wayang kadang2 ja.

Remy hazza said...

byk nyer... sempat nak layan semuanya ye.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...