Terapi untuk menghadapi exam


Terapi? time2 nak exam pun kena da terapi ka? 

Sebelum exam mesti kena study kan..Dalam duk study2 nie ambik masa 30- 60 minit untuk pergi ke pusat terapi nie. Sebenarnya terapi nie boleh gak di buat di rumah tp xberkesan

Ramai yang masih belum try terapi nie.  Lagi2 untuk korang yang study last2 minit mesti cuba terapi nie.. Dapat tenangkan fikiran, kurangkan stres dan lain2 lagi

Ku baru ja try tadi tapi bukan di rumah tapi kat pusat terapi nie.. murah ja. Memang berkesan. xserabut otak dah. otak jadi ringan je (bukan sebab xda ilmu tau) 

Apa lagi jom la try.. Korang p bersiap kita ke 

TERAPI 



SYAMPO RAMBUT

Step pertama
Klu xmau potong rambut terus ke step ke 2

Step kedua
syampo rambut.. (ku kira2 tadi 3 syampo yang si pensyampo tu buh). Dia picit kepala n leher.Dalam 20min siap.Mmg lega betol

Step ketiga
Cuci rambut. (letak perapi rambut kowt tadi). Rasa berangin je..

Step terakhir
Keringkan rambut pakai pengering rambut..yang pistol panas tu utk bg otak korang cair (lawak ja tau) .Pas ja kering, kepala jadi ringan

So korang bleh sambung study dengan senang hati. Xpun korang ambik masa 2 3 min utk belai2 rambut korang dulu pas2 bergaya depan cermin dulu pas2 baru study. Ok
Acamna ok x terapi nie..hehe sebenarnya nie bukan terapi. Saja ja nak wat tajuk entry bg gempak skit. Tapi mmg betol la pas ja ku p syampo rambut , ku xrasa serabut dah. Yang penting mesti cuba kat salon or mana2 kedai yang da perkhidmatan cuci rambut.hehe. Wat sendiri xberkesan.

5 orang dah komen :

ZORA said...

nak cube jugak la nnti..:P

Piweet said...

haha...ingt terapi apa td=)

Miss Eiza said...

wah mmg tenang.. =)

Cikgu Fikri said...

yes setuju...
nanti rasa lega sangat.. :)

nenot said...

xpenah cube g....setakat guntung rmbut pastu keringkan rmbut ade la....nk try la jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...