"biasa dia nie..." versi kucing


Siapa yang tak pernah tengok video Arrian anak Tomok bila kena 'marah'.. Pernah kan? fofular kot gara-gara Lisa Surihani ajuk balik "biasa dia ni..." kat Tomok di ABPBH 2013. 

Masa tu Hana blur juga. Sehari lepas tu baru lah tahu perkara sebenar. hehe

Kali ni Hana nak tunjuk video eksklusif (betul tak ejaan ni) "biasa dia nie..." versi kucing. 


"biasa dia nie...." versi kucing klik link di bawah

http://www.keek.com/HanaHadi#kgVHbab

Blur...

P/s : Korang cuba buat kat itik, ayam, hamster pula ek :P


42 orang dah komen :

luqman zakaria said...

haha..biase die nihhh..

Khadijah Firdaus said...

comel...
neskopi.com

Hoshi Akemi said...

sy x tgk lg video 2..x pa2.nnt cri kt youtube.hehehehe :))

Cik Pena said...

Hep! biasa dia nie...heheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh tgk..huhu

Aku Penghibur said...

wahh ada account keek la

Nana Liena said...

tadi baru google pasal anak tomok..hehe.. comel..yg kucing bru tgk..comel juga..hehe

nurulakmal said...

hik2..

izan mama mia said...

hahah..biasa ler tuu

puteri kasih said...

ha ah masa lisa cakap camtu, puteri pun tertanya-tanya juga...hehe

cweet pinky said...

hahahaha , kucing CP pown kalaw buat macam tuh , semacam responnye :P ehe .,

ish3 , nak buat keek jugak la :P hehehe ~

Azie Namico said...

hi hana...yg Arrian tu sgt cute lol...geramm tengok !

Hidayah said...

tengok tengok...
tapi kan hana sebelum lisa buat lagi video tu mmg dah hot dah..
hehe...
cuma lisa berani buat kat public la..
ala...orang orang comel..
buat apa pun org suka kan..
hehe..

el said...

k.el byk kali tgk video anak tomok tu
giler comey..giler pandai anak dia
geram tgk

Kesuma Angsana said...

comey sgt hehehe

waddah jannah said...

comey kucing.. wrna putih..

Fiza Rahman said...

Kahkahkah...gelak2 akk tgk kat ofis nih ha. Sian kucing kena marah. Tak menahan tgk sia kenyit mata sebelah.

Nick Nashram said...

dah tgk da video hana kat keek..nati buat la video loghat kedah pulak :)

my notes said...

assalamualaikum ... tak pasal pasal saya pi daftar keek dek penangan video hana nih ... heheheee

LiLy @ MaMaQiStInA said...

tak tengok lagi video tu...

hana hadi said...

@my notes
dah daftar? nnt add tau..:)

Sigaret Perisa Kafein said...

terus aku youtube video biasa dia ni.

*gelak*

boleh tahan.

-AsaSiaga-

zana fahmi said...

rasanya start popular mula dgn fafau kot, dgr kat hotfm sebelum abp, fafau kata tgk video aryan....
taktau la knpa tak boleh komen kat blog akak tu, pening kepala.

akak follow keek hana.

ANNA MARIANA said...

hahahahaha.. comelllll...

Faridzuan said...

Lah, Keek ni dah jadi fenomena di mana-mana. Untunglah yang ada smartphone tu grrrrr. :3

Tihara said...

akak bukak vid ni nape keluar kaler hijau je yek..suara ada..teringin nak tengok kucing tu..aduss

nik ros said...

dah ramai yg buat parody sebab tgk video arrian kan. kecik2 dah glamer anak tomok tu..hehe

hana hadi said...

@Faridzuan
yang xda smartfon pun boleh juga ber'keek'

hana hadi said...

@Tihara
aik, kenapa jagi hijau.. hehe
nnt try lagi ek

4feet8 said...

haha..comel je anak tomok buat muka cmtu.. ;)

~didiey~ said...

nnt ayam itik sume wat muka seposen je..hikhik

Mimie Najib said...

hanaa.. comelnya kucing tu.. tak bersalah je dia..hehe

kerajinankayu-jati said...

hehe meong

Mieya Atiera said...

dah tengok dah. Muka anak dia tu "So innocent" hehe

are_lin@yu said...

hahha vdeo anak tomok mmg lawak

MaYa MustWany said...

xpernah tgk vid tuh lagi..

Si Matatajam said...

Ha ha cute...

Nurrul said...

Comel yaw nie.. hehe.. biasa dia..

deno said...

olo comel!^^

Kesuma Angsana said...

done cuit2 nuffngx2 yer

MaMa Rey said...

amboii..biasa dia nie..hehehe..
comel tengok kucing tu dlm video..kena marah tapi dia buat muka comel je..

tak dpt komen kat vid tu blm ada acc

Remy hazza said...

tertiba remy yg monyok....besa nie......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...