Spontan ke New Zealand


Serius.. betul tekaan Ayie dalam entry HANA HADI Hana komen memang spontan lagi-lagi entri Pinterest DAKU AMAT : Galeri Seni Terindah. Komen jelah kan.. Keesokan harinya, Hana ke entri tersebut untuk tengok balasan komen Hana tu. Memang menjadi kebiasaan Ayie untuk balas semua komen-komen yang ditinggalkan di entri beliau.

Inilah balasan komen yang super spontan tersebut


Selang beberapa hari kemudian, Hana berada di suatu tahap ke'boring'an, blogwalking sudah, nak buat entri tiada idea. Tiba-tiba, Hana teringat komen yang Ayie kata 'bak gambar'. Nak ke tak, nak ke tak, Tak payah la..

Boring Hana berada tahap serius sudah, Hana pun tengok-tengok gambar album Hana untuk hilangkan rasa boring. Masa tu mana ada Keek untuk hilangkan boring. Last sekali tertengok gambar ni.

Apa lagi tanpa segan silu Hana pun tag la gambar ni kat Ayie guna google plus. Itu je yang terlintas di kepala Hana sewaktu Hana boring. Ikut la sama ada Ayie perasan ke tak. hehe.Rupa-rupanya dia memang sangat 'perasan'.

Lama dah berlalu,Hana pun ingat-ingat lupa.. tiba-tiba

SURPRISE

Daku Amat Menyintai Mu

Daku Amat Menyintai Mu
Kalau nak tengok lebih jelas sila klik SINI

Weeehu!!! Bukan senang Hana nak ke New Zealand sehelai sepinggang macam ni.
Terima kasih Ayie Abas a.k.a Daku Amat
kerana potret ini dimasukkan ke dalam galeri Pinterest DAKU AMAT : Galeri Seni Terindah


37 orang dah komen :

ARMEC Hacked said...

hrm, nice. . :)

Nana Liena said...

wah.dah sampai sana..ahaha..ada la feeling2 sikit kan..hehe

ANISRAHIM said...

Gambar ori tu gambar dimana hana?

deno said...

kat mana tu..

waddah jannah said...

waaaa...pndai org tu buatkn...
saia nk jugak bgitau dia eh?ehehhee.. guro ja

nik ros said...

wah,,,cantik.pandai dia edit

Ayie Abas said...

salam hana :)

singgah awal pg :)

apa nak komen eh? hahaha

Nurzakiah Hanum said...

salam isnin
apa khabar hari ini
singgah pagi :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantiknye..seperti berada di New Zealand..^^

Noor Atikah Ramli said...

kejap je dah sampai new zealand kan ? huhu

Kesuma Angsana said...

wah menarik hehehe

Aku Penghibur said...

wahhh ingat gmbr betul.. ori kat kat mane ?

hana hadi said...

@ANISRAHIM
gambar kat Ladang Teh Sungai Palas Cameron Highland

hana hadi said...

@Aku Penghibur
gambar ori yang kecik tu kat Ladang Teh Sungai Palas, Cameron Highland

suri said...

cantiknya owner punya pic comel gak orgnya

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

cun...cam ori je...kalau nak jdi cam gambar khawin , boleh tak ? nak buat banyak-banyak , rasa cam khawin banyak kali :P

dya bunga said...

cantik lah hana pic tu.. mcm real je

izan mama mia said...

cantik gambar tuu

puteri kasih said...

nice...terus terbang ke new zealand..haha

Pondok Usang said...

wahh.. nak gak ade gambar kat new zealand..

Remy hazza said...

comel.... untung hana.... ayie sahabat yg baik kan...... dulu pun dia buat utk remy jugak.....

haz said...

wahhh bestnye die g new zealand. hihi. nice edited. ^^

Ayie Abas said...

salam hana :)

maap..hana belum kasi no phone utk urusan pos...

Nurul Hidayah said...

wahhhh...cantiknyeee.. pic ngan org tu skali^^

Khadijah Firdaus said...

InsyaAllah nak ke new zealand gak..hehe :D

i follow u.. follow me bak thanx u.. pada rakan-rakan yang nak follow me, i follow uolls semula ok.. :D

- Jom ke NesKopi ! -

ANNA MARIANA said...

Waaaaaaaaa, bestnya.... cantik pemandangan...

boni kacak said...

wah.. pergi new zealand tak ajak pun.hahahaha :P

Mohd Fauzli said...

bestnya... jangan lupa souvenier erk

Wak Gelas™ said...

wak pon baru balik dari felda kampung new zealand kat pahang tuuu.,ehHHhee

Ahsfantasy Ryu said...

Jauhnyaaaaa ! :D

MaYa MustWany said...

wahhh cantik2

jaakechik said...

wahh background obersea gitu.... hihi.. comel betul hana ni, putih melepak!

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Nurrul said...

Cantik lah kak Hana.. Betul ke kak Han gi New Zealand ?

hana hadi said...

@Nurrul
haha mana ada lah. ayie yang tolong edit letak background lain

Mohamad Ismail Salimon said...

Bestnyee...Thniah

Mohamad Ismail Salimon said...

Bestnyee...Thniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...