Segmen : LUPUS Awareness Month


Segmen ini diadakan oleh Deno sempena LUPUS (SLE) awareness month pada bulan ini iaitu bulan Mei.

Hana mula-mula memang tak tahu menahu pun pasal SLE ni. Tapi selepas terbaca satu entri dalam blog Deno, mula lah Hana nak explore blog Deno ni. Hana ingat penyakit ni boleh hilang selepas pengambilan  ubat tapi sebenarnya penyakit ini tidak boleh sembuh dan hanya rawatan dapat mengurangkan simptom-simptom pesakit. Betul tak Deno?

Untuk menyertai segmen ni sila klik banner purple di atas :)

Di bawah ni banner LUPUS Hana.  Simple je yang penting warnanya hijau. hehehe


Tag :
 Ayie " Daku Amat Mneyintai Mu" 
 Aida "Diari Si Froggie"

P/s : Dah lama buat entri ni tapi banner baru ja buat. hehe


4 orang dah komen :

Nana Liena said...

hhe..tetap hijau..goodluck sis..saya ja belum buat banner lagi..perah otak..hoho.. :)

Remy hazza said...

all the best sis...kita support deno.....

Nurrul said...

banner tetap hijau ehh kak hana :D HEHE

Maria Menado~ said...

pernah dengar tapi tak tahu lebih lanjut pon. hehe... goodluck hana.

nati study SLE dengan akak. dia keje spital. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...