Segmen template paling cantik , kemas dan ringan 2013



 
Klik banner untuk join
 Buat pertama kalinya, Hana join segmen yang mempertaruhkan blog. Yeaaah......  
sebab apa Hana join...sebab blog Hana ringan dan cepat loading.. hehehe

Komen-komen daripada

 Kumbang Jingga  baby comel  nik ros  bakal jenazah  Nurrul  Nang Nor Azimah Long Nadzri  Kak Tie  kinara kinatara  Nana Liena  Aidil Omar  KY  Nadia Shafeqa  cweet pinky  my notes  Ainaa Roseberry  deno  Nick Nashram  Nuyui a.k.a miss YUI   Heru Jepon  Nurul Hidayah  Siti (zoey)  Cik Lulu  Azie Namico 

dalam entri Hulurkan Tangan Ringankan Blog, diorang kata blog hana ringan, kiranya cepat loading la kan. Terima kasih pengomen :) Dalam masa yang sama juga, ternampak pula banner segmen ni. Tak fikir apa dah. terus Hana join. hehe

Cantik dan kemas tu entah lah, biarlah pihak penganjur yang tentukan.

Jom join segmen ni
Tarikh tutup 26 April 2013


9 orang dah komen :

Mieya Atiera said...

Good luck !

ANNA MARIANA said...

wah, memang ringan pon blog hana.. :)

KY said...

ooo..jadi entri sebelum ni ada udang disebalik batu lah ni hehehee...

apa2 pun good luck untuk hana..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck ye...

Nasuha said...

Selamat bersegmen!

Nurul Hidayah said...

Gud luck Hana^^..

Nurrul said...

Memang laju loading blog nie...
Good luck kak Hana :D

Kesuma Angsana said...

slmt bersegmen yer hana

Remy hazza said...

all the best!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...