Hulurkan Tangan Ringankan Blog



Tajuk entri Hana merapu sangat. Hana ambil tagline rancangan Bersamamu.huhuhu

Maksud sebenar disebalik tajuk entri

Hulurkan Tangan : Tinggalkan komen
Ringankan Blog : Ringan atau cepat tak ke loading blog hijau ni ?

Apa yang perlu korang buat adalah
: Terbuka kepada semua jenis wifi yang korang ada :P
: Tinggalkan komen korang bagitahu samada loading blog Hana cepat ke lambat
: Tak kisah komen kat cbox ke, komen box entri ke ataupun google+

Hana dah timbang berat blog ni, berat blog dalam 71kb. Ringan tapi ringan tu kadang-kadang tak menjamin kecepatan loading blog.Sebab blog orang lain beratus-ratus kb tapi cepat je loading blog dia. Sangat jelous.

Tolong Hana ek..komen pasal blog ni exspecialy loading blog.

Sebagai tanda terima kasih sebab korang sudi komen Hana hadiahkan ......


P/s: Ehem.. header baru...hehe

27 orang dah komen :

Kumbang Jingga said...

laju je tgk..hehe...

baby comel said...

ok je hana, biasa je. xla lambat pun

nik ros said...

sis guna p1wimax.ok jea bukak blog hana. laju jea.hehe

bakal jenazah said...

ok loading. cepat. ;)

Nurrul said...

Blog akak Hana Ringan.. skejap ajee dah keluar semuanya..

wah , header tuh.. header baru.. comel :)

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

sepanjang masuk dalam blog ni , ok je loading...cepat je , kalau nak compare dengan blog lain...hehehe

Kak Tie said...

x leh komen blog akak,cuba guna Mozzila,jgn guna Google Chrome

kinara kinatara said...

bagi kina yang guna bb celcom nie..ok ja...x lambat sangat sedang2 macam tu..blog kina?

Nana Liena said...

cepat aja bah.. sekarang line laju sbb tak ramai guna wifi rumah..so laju aja..hehe

hana hadi said...

@Kak Tie
owh, patutla.hana pakai crome.. hehe

aidil Omar said...

hana guna blogspot.. jadi tak perlu risau tentang kelajuan blog..blogspot mmg laju... cuma jangan hostkan gambar dengan flash kat tempat lain k....

KY said...

rasanya ok je, tak de masalah..

Nadia Shafeqa ツ said...

laju je..
kte gune chrome. hehe

cweet pinky said...

blog hana laju jer , blog CP nih yang berat gile babng dah skg , CP pown perasan , tataw sebab ape , sebab letak banyak gambar ker ?? hem ...

CP nak ringankan , CP tak pandai , pandai hupdate entry je , hehehe

my notes said...

assalamualaikum ... laju jer loading ... x de masalah rasanya ...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

bg ena blog sis ringan dan cepat loading.. tapi kdg2 depends on kitanya line juga an an

deno said...

salam hana... sori lama tak singgah sini.. baru tahu rasa sibuk bila ada tempahan.. btw, blog ni ringan!:)

Kak Tie said...

ye ke x leh komen..nampaknya akak kena tukar template kot

Nick Nashram said...

xde masalah masuk..loading ok je..xpa, kalo hana dah ade follower yg setia, berat ke ringgan ke diorang akan tetap masuk :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok je syg..laju.

Heru Jepon said...

lumayan cepat loadingnya, nice,,

Nurul Hidayah said...

cepat je download, nengok gak masa, tak sampai seminit pun, x nengok plak brapa saat...hehe.. Nurul gune BB celcom prepaid punya..

Nurul Hidayah said...

Hana, Nurul tag Hana untuk segmen "Saya nak Didiey review blog saya sebab".. jomlah join, esok tamat tau^^..

Siti(zoey) said...

ringan je..tp rasanya laju atau tak loading bergantung kt internet seseorang tu gak kot?

Cik Lulu said...

laju sj..x loading pun :)

Mieya Atiera said...

ok je. x berat pon. cepat je loading

Remy hazza said...

blog hana ok... cuma kat komen box jer kekadang susah sikit..... nak scroll atas bawah kalau nak baca komen org lain.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...