Gosip !!! Hana bercinta dengan suami orang ?


Sangat terkejut bila tengok keyword nuffnang 7hb Mei. Nampak macam biasa tapi cuba tengok yang bulatan merah tu



Kenapa orang tu search  'onitsukahana bercinta dengan suami orang'. Adeh..

Sebenarnya ada dua kemungkinan kepada orang tersebut search tajuk tu

Pertama
Hana bercinta dengan suami orang

Kedua
Orang tersebut bagitau kawan dia suruh search keyword tersebut sebab ada kena mengena dengan diorang

Hana rasa yang kedua tu lebih tepat sebab hits tersebut 3 kali. jadi mungkin juga orang tersebut suruh kawan dia (duduk jauh) baca entri tu. Lagipun orang tu taip 'onitsukahana'. Jarang orang nak taip nama panjang-panjang + susah. Kalau rakan blogger yang search mesti taip 'Hana' je takdanya 'onitsukahana'. Kira orang ni memang betul-betul nak maklumat 'bercinta dengan suami orang' siap mention 'onitsukahana' lagi tu

Yang pentingnya entri tu hanyalah rekaan semata-mata. Kalau ada yang betul, itu kebetulan ok..

Kalau korang nak baca entri 'bercinta dengan suami orang' KLIK SINI


36 orang dah komen :

Iffah Afeefah said...

hana hal konvo da setel?


lain lak iffah komen hahahaha

Cik Kay Jue said...

tajuk je da hangat da.. hehe..

Sigaret Perisa Kafein said...

jarang2 aku check keywords ni. hasilnya kdg2 lucu juga ya? *senyum*

-AsaSiaga-

boni kacak said...

maknanya dah ada peminat lah tu.. yang sentiasa nak tau tentang hana..hehehe.. lama tak berkunjung ke sini kan..

Kakzakie said...

search keyword bukan boleh percaya hana. kakak punya pun macam-macam ada yg diluar jangkaan kita.

ANNA MARIANA said...

wah, bahaya ni ngn suami org.. hhihiihihi

KY said...

keyword popular tu heee

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Siapalah yg search tu kan.. :-)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum hana, terkejut sheila baca entri ni. hehehe.

Azie Namico said...

dasat !sib baik rekaan semata mata...chill hana !

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe...mcm2 jenis keyword muncul...

AkuMalas said...

MAcam macam! hahahaha!

Kesuma Angsana said...

amboi popular n3 yg dicari tu !

my notes said...

keywords yg menarik minat pembaca . blh naik pager rank tuh ...

Miss Zahirah said...

hehehe.. glamer kjap ana..

MaYa MustWany said...

fuhhh suspen keyword nya..hihihi

puteri kasih said...

kadang-kadang keywords ni memang orang suka cari benda yang pelik-pelik :)

hana hadi said...

@Iffah Afeefah
satle.. tinggal isi borang baju konva..hehe nanti time pendaftaran bleh jumpa. hana 26hb.sama x?

cweet pinky said...

hehehe , bercinta apa barang , berkahwin dengan suami orang baru gempak , tett !!

Nick Nashram said...

mesti ada secret admirer ni..siap search kt internet lagi ni :)

latifah zainal said...

akak pun rase yg searh keyword tu secret admirer hana..dia nak kepastian tu..haha

Maria Menado~ said...

tajuk panas tu. haha.. ade je yg nak stalk ea. hehe.

nabilah_2908 said...

taip apa saja di dada Google..pasti akan keluar macam2.. :)

Tinta Lana said...

Maybe blogger juga ni. Sebab dia taip full url blog hana, hehehhe

Nurrul said...

Ishh , tajuk yer.. hot abes nie.. terpanjat gugurl taw..

Kumbang Jingga said...

dasyat keyworrd tu hehehehe..

hana hadi said...

@Nurrul
Hana rasa hana tersilap taip tajuk.. sebab org ingat artis mana la plak hana ni tiba2 di gosip.. rupanya tuan empunya blog.huhu

Mieya Atiera said...

kehkeh.. NASIB lah hana. Ada yang buat spekulasi dendiri nampaknya sampai mencarinya di google engine

Mimie Najib said...

hots keywords tu.. :)

Si Matatajam said...

Adehhhh mesti stress tengok keyword tu kan Hana

QasehnyaRania said...

tajuk bikin panas..hihi

Mat Som said...

Yg mencari tu tgh pening nak cari bahan berita blog mereka, gosip terhangat....

nik ros said...

ada peninat ni.sampai serach itu skali..hehe
tajuk bikin panas lak tu..hehe

baby comel said...

hehehehe, sabar jelah ye hana :)

Remy hazza said...

scandal nie....... bahaya.....

caliph shuriken said...

lawak laa keyword awk dapat ni, hikk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...