Konvokesyen IPG kali ke 3 Tahun 2013




Hana akan berkampung di sana selama 5 hari mungkin lebih. Pada hari yang sama iaitu 27hb, adik Hana akan ke Matrikulasi Selangor. Jadi keluarga Hana akan berpisah pada hari Hana konvo nanti. Harap semuanya berjalan dengan lancar. 


29 orang dah komen :

deno said...

ramai betul student konvo bulan ni.. deno pula baru je lepas.. btw dear, TAHNIAH!!!!! ^_^

Shafiq Hashim said...

Wahhh Tahniah Berkonvo

Amanina Mads said...

tahniah hana btw adik awk kos sains ke akaun? kalau girl boleh kwn dgn kazen sy. hehe

Waazin Aiman said...

teringat masa kita konvo dulu.. :-)
info jawatan kosong | ragam manusia | edisi pelik

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh nak konvo dah ye?? tahniah!!!!! Amin, ena doakan semua berjalan dengan lancar. May Allag ease your day..

jaakechik said...

tahniah hana.......

best lah dah konvo.

hana hadi said...

@Amanina Mads
girl :) dia ambik sains. Hana xdapat nak ikut. huhu

Nick Nashram said...

selamat berkonvo.
selamat berposting jugak..huhu
surat penempatan tak sampai lagi??

QasehnyaRania said...

selamat berkonvo hana..

jgn lupa up n3 ke mana positng ye

hananhadila said...

tak sabar nak konvo jugak . hehe

aswadz said...

selamat berkonvo...

faiq said...

tahniah2...lpeas ni jd cikgu yg cemerlang:)

Sigaret Perisa Kafein said...

Tahniah!

-AsaSiaga-

juanz said...

tahniah2....

Cik Kay Jue said...

bestnyer da konvo..! huhu...

istiqomah said...

tahniah!!!! is p 28 dengan 29,,hee,,,

my notes said...

tahniah ! teringat zaman saya konvo dulu ... naper la x pandang camera masa atas stage tuh ... huhuhuuu

♥ Miss Hearty ♥ said...

tahniah :)
awak blogger comel ! ^^
http://heartylolipop.blogspot.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

Cik Ain said...

tahniah !!! huhu

latifah zainal said...

dah konvo lah nie..tahniah ye hana

Nurrul said...

Thaniah kak Hana.. 3tahun akk datang insya'ALLAH Nurrul pulak.. ^^

QasehnyaRania said...

dik, nak rasa semangkuk jemput la mai ghumah ciksu kat kl ni :)

caliph shuriken said...

congratz, hana ^^

cik didiey said...

kwn didiey pown ada yg jadi guru utk murid yg ada masalah pembelajaran. dia belajar di maktab cheras dulu :)

Anum Shukri said...

hana konvo eh?Tahniah..
adik akk pun konvo juga..kat situ juga..dia dr IPG Batu Rakit..pun amik pendidikan khas jugak..
hana IPG mana?

hana hadi said...

@Anum Shukri
eh sama. hana pendidikan masalah pembelajaran. dia pendidikan khas apa? hana ipg kota bharu.

hana hadi said...

@cik didiey
owh.. skrang mesti dia dah jadi cikgu.

Remy hazza said...

tahniah hana...... all the best utk selepas ini....

Anum Shukri said...

ooo..Kota Bharu...adik akak IPG Batu Rakit..rasanya sama..masalah pembelajaran..
akk ni org pasir mas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...