Hadiah First GiveAway



TUDUNG BAWAL SULAMAN ATAS KEPALA

Warna tudung mengikut warna yang dinyatakan oleh korang di dalam penyertaan

Di bawah nie contoh untuk tudung bawal bersulam atas kepala warna pink




p/s : Ada yang berminat?? Kalu sesiapa yang berminat (tak nak masuk GA) boleh order sebelum 13  MAC 2012. Hana akan pos pada 24 MAC 2012


Untuk join GA, Klik banner di bawah 




6 orang dah komen :

Cikgu Fikri said...

wah..
lama lah tudung tu,. :)

qaseh johanna said...

eh..? jahit sndri ke..? rajinnya...

**sejak pas kawen, dh xpkai tudung bawal..asyik xnyempat.. klu ada hari, kdg2 senget la, kelepet la..pas kawen ni, semua bnd nk kena pntas..hehehe

Prettywrite said...

Cantiknya tudung ni..nanti yna join ya..

shera haifa said...

cantinye.. :)

AmirahSM said...

jual ke kak?? harga brape?

Onitsuka_hana said...

@AmirahSMtak jual pun. tapi kalau nak mintak hana tolong beli.boleh je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...