Tengok wayang lagi best ke??



Semalam tengok Ombak Rindu.. Biasa je. Nak kata best best la jugak tapi tak la sampai 'tengok 2 3 kali yang di gempar gempurkan'( paham tak ayat ni? hehe) Ada orang kata tengok wayang lagi best dari tengok youtube/DVD. Betul ke? agaknya la kowt. Mungkin sound effect wayang lagi best dan ada juga part-part tertentu yang dimainkan di wayang dipotong dan dimuat turun dalam youtube/DVD.

Hana copy dari kawan ja. Biasa ja cerita tu tak la terlampau ranjang sangat. Apa-apa pun novel lagi best ( memang la nama pun novel)


3 orang dah komen :

Ila Aqilah said...

hana, ila pun dah tengok ombak rindu tapi tak baca novel lagi..betul3..bisalah, tak sampai melalak menangis..thee

http://ilaqilah.blogspot.com/2011/12/ombak-rindu.html

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

sampai sekarang tak tgk lg pon "ombak rindu" ni..huhuhu..

Prettywrite said...

tak berkesempatan lagi nak tengok..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...