Tiba-tiba menangis tengok video nie..


Video nie sebenarnya dah lama. Tapi tiba-tiba ada satu perasaan nak tengok lagi video nie . Rasanya korang pun mesti dah tengok kan.


Sampai dah ada anak pun Si Singa (Christian). Ia tetap kenal tuan dia.. 


Memang tak dapat dinafikan hana menangis tengok video nie. Tengok lah berulang kali pun tetap sedih kat part singga tu lari ke arah tuannya.


P/s : Hana tengok movie sedih tak menangis tapi hana tengok video nie menangis


7 orang dah komen :

dyabunga said...

sweet.. walaupun lama xjmpe tapi ingt lg kt tuan dia..

Original CikTeddy said...

cik tngok brkali2 pon x bosan sbb sngt sweet :)

Anis Adila Aris said...

Binatang pun tahu sayangkan orang yang baik dgn die :D

CikNana said...

sdih jua tgk..best tgk singa tu peluk2 dorg.

Onitsuka_hana said...

@CikNana masuk plak dengan lagu tu.. mmg nak nangis

♥ aeryn ♥ said...

sweet nye

Selendang Merah said...

mesti dia terlampau rindu kat tuan dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...