Kepada sesiapa yang memakai Fibox


Sorry sangat-sangat


Mungkin Hana sorang je kowt yang tak boleh nak tinggalkan jejak dekat pengguna Fibox. Hana xtau sebab apa..huhu

Setiap kali hana klik enter selepas tulis nama dan letak url blog tak boleh. Jadi hana xboleh lah nak tinggalkan jejak.tapi tak pa.. hana tetap komen entry-entry korang.. :)


7 orang dah komen :

Polskahackrew said...

kena masukkan link lepas masukkan nama

Teenager Housemaid said...

aik..nape eh?
huhu...

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

kita pkai cbox..hihihihi *nak gak gtau :P*

gigiAriEma said...

hay hana. nice header! wt seniri yea. lama gg x siggah sini. sorry dear. :)

Onitsuka_hana said...

@Polskahackrewdah try bnyak kali gak tetap xboleh

Onitsuka_hana said...

@gigiAriEma buat sendiri tapi doodles tu dari apit :)

Prettywrite said...

aik..naper tak boleh ya..
yna pun jarang komen kat chatbox..biasa komen kat entry..sebab malas nak letak2 link..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...