Apa pasal pula ni...

Penatnya beraya hari ni..Dari pukul 7 pagi terus gerak ke Kuala Berang Terengganu. 2jam lebih gak..beraya rumah kawan-kawan kat sana. Kemudian singgah Pasir Puteh beraya rumah kawan kat sini pula. Sebelum ni 

Hana hanya dengar cerita ja yang yang Hari Raya Haji kat Kelantan lebih meriah dari Hari Raya Aidilfitri. Dan sekarang Hana merasai beraya DI bumi Kelantan ni..memang meriah.Dah macam raya puasa pula.haha 

Point utama sebenarnya... Nak bagitau yang sekarang laptop Hana tak boleh buka buka dashboard blog.huhu untrusted apa benda la Hana pun tak tau.lepas ja sejam macam tu, mozilla firefox tak berfungsi. Ish.. Ritu line tak detect, sekarang dah detect tapi Mozilla firefox pula tak boleh buka..dugaan betul la. 

P/s: tq siapakah yang komen entry sebelum..Hana belum try lg download java. SEBAB tak dapat buka Mozilla..

9 orang dah komen :

Cik.blogger said...

huhuh....kn repair lg larh tu =.='

Hanif Idrus said...

Memang meriah kat Kelantan..

boni kacak said...

bestnya..saya pulak tak ada mood nak beraya

p/s : siapakah gerangan pengomen yang diucapkan terima kasih tu ye?

Ezy Chiaki said...

kat pntai timur mmg raye aji meriah.. hehek

Tihara said...

as salam

hana orang kelantan yea, kat sana meriahkan,,,kawan2 akak la gtau.. salam aidil adha :)

caliph shuriken said...

lappy sy pakai os versi lama & firefox, klau online virus scanner perform mmg ada risiko kena untrusted site.. kdg2 files keje pun scanner tu nk telan, erkk...

raja ungu said...

raya haji xblik pun ganu.. sedih

TiranaAduka said...

biasalah la tu rayakan.bukannya selalu..hahaha.

Myra Jay said...

Nanti cerita la kemeriahan beraya disana ye, teringin jugak nak tau :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...