SURPRISE FOR TODAY !!!

Tengah hana siapkan power point untuk presentation Kajian Tindakan, hana pun merehatkan diri.. rehatkan mata dengan melihat warna hijau di blog hana ni :) Nak buat entry tapi takda idea. Hana pun bacala entry-entry dari bloglist hana. Tiada ada yang menarik.. Scroll ke bawah lagi.. 

Mr google

Eh, hana ni..bila masa hana buat entry ni.. 


Eh (sekali lagi), kena review ke ni? tak masuk contest or segmen pun... 

Macam-macam persoalan yang terlintas kat fikiran hana. Sekadar tengok gambar hana je kat situ, hana pun klik lah link tersebut. 

Eh (lagi sekali), dari blog AKU MALAS la.... 


Wooowwww....
Ada Apa Dengan Cik Hijau Itu Duniaku?
 Menarik.. terkejut, terharu, gembira dan seangkatan dengannya.. 

 Dengan terlahirnya entry ini maka. persoalan dari entry Ada Apa Dengan Cik Hijau Itu Duniaku akan terjawab 

1. Hnahdy sebenarnya gabungan nama hana + hadi = hnahdy. Hadi tu abah hana :) 

2. Hana lawak orangnya? Boleh la.hehe tapi sebenarnya hana shy shy cat :) 

3. Opss... ilmu hitam memang takda :) 

4. Hana memang peminat kucing.. Yang ni namanya KeceQ a.k.a kecil


Erm.. Kalau besar tukar nama lain pula. Erm..mungkin BesaQ a.k.a besar hehe. KeceQ ni tak bela pun tiba-tiba je datang, masuk keluar rumah ikut suka je.. kekadang KeceQ yang teman hana time hana tidur lambat.

5. Hana memang suka hijau. Hijau mendamaikan. Pernah hana ubah warna kegemaran hana daripada hijau kepada kuning. Tapi tak ngam.. rasa kekok. Macam ada yang tak kena ja :)

Dah terjawab kan kan..hehehe 

P/s : Tak jadi kerja lepas ni :) tersenyum ala-ala Ronald Mcdonald bila terbayang entry Ada Apa Dengan Cik Hijau Itu Duniku.
 

25 orang dah komen :

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

suka hijau rupanya yer :)

mesti byk koleksi yg berwarna hijau nie.. :)

sorang kwn baik moon...dia suka warna hijau.. semua barangan dia warna hijau.. termasuk lerr yg dalam2.. hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Hmmm... Hijau mmg best!!

cikeyrah said...

hijau tue mendamaikan :)

Nick Nashram said...

blog saya pun hijau jugak.
tapi hijau lumut la..huhu
awak punye hijau pucuk daun.
ade sorang lagi blogger hijau jugak.
rasa cam nak buat review blogger hijau la pulak :)

Aishah Jahirah said...

rajin dia review.... erm tgu keceQ besar tukar nama besaQ...hee

maszmadi said...

tahniah hana, mesti kembang kuncup kembang kuncup mulut tu tersengih kan... hehe

AkuMalas said...

HAha,buat kajian lapangan ya.. buat yang terbaik yer cikgu! Alamak.. x sengaja nak choose u masuk dalam Entri "Ada Apa Dengan**** " Every week, akan terpilih 2 blogger.. x kisah lah yang dah follow or tak.. aku akan pilih berdasarkan minat aku dan topik mereka. Well, minggu ni.. U terpilih la.. x boring baca blog u. Mungkin lain kali terpilih lagi? kalau u ada buat kejutan dan sesuatu yang "DaBomb!" dalam Blog. Hehehe.. Owh?!! PERSOALAN DAH TERJAWAB! thanks 4 da respond. (^v^)

Everything's Everythings said...

Hahaha aku malas tu memang RAJIN buat review xD
Baru tahu sebutan dia Hanahdi ;D

Mizz ErMa said...

hijau tu memang mendamaikan..sy pulak suka kaler hitam..hitam itu kan menawan? hehehe

hnahdy said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan yang dalam2 tu xlah.hehe

hnahdy said...

@Nick Nashram blog hana dalam senarai review x? hehe

hnahdy said...

@maszmaditq :) hehe mestilah..

hnahdy said...

@Everything's Everythings yes hnahdy :)

hnahdy said...

@Mizz ErMa hitam itu menawan:)

shinji izac said...

hnahdy... arghh...susahnye nk sebut... :P

Everything's Everythings said...

Datang terjah dari blog Nick ^^

muhammad asyraf said...

wah..ramainya orang review.. :)

zila manaf said...

ADE LG BLOG YG REVIEW AWAK LAH HIHI

Hanif Idrus said...

Ramai yg review...hijau itu damai

lynndAmya said...

haha surprised ! surprised ! :D owhhh sy pun baru tahu kenapa user name awak Hnahdy , rase cm tergeliat nk sebut even selalunya taip je pun, haha :D nice~

boni kacak said...

habislah.. lepas ni glamer la dia..hehehe

Jna marcello said...

hi hana hijauuu ;p

Azera Aziz said...

Salam...

Hijaunya tema blog dia ni...Lawa & cantik...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join segmen Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

AkuMalas said...

@Everything's Everythingssebut betul2!!hahaha!

Mrs Velentine said...

bertuah hana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...