Glamorous Night “A Moment To Remember”


     Tarikh   : 19 Oktober 2012
     Masa     : 8.00 hingga 10.30 malam (baliknye pukul 12)
     Tempat : Tok Aman Bali Beach Resort, Pasir Puteh, Kelantan
     Tema    : Glamorous Night “A Moment To Remember” (cukup ada lip lap lip lap sudah lah)

Majlis bersempena dengan perpisahan setelah 5 tahun 6 bulan bersama di IPG Kota Bharu

Masuk dalam dewan, Hana terasa macam ada acara malam anugerah pula. Jalan atas karpet merah, dikelilingi oleh artis-artis yang wooww. Sekali sekala cikgu nak berglamer apa salahnya. Sampai hana sendiri tak cam kawan-kawan 1 batch.hehe 

Kami je yang mantain cute miut, Tidak bermake-up pun ( iklan inner shine)




1 meja 10 orang
Haa kira orang dalam gambar tu..Tak cukup seorang maknanya seorang lagi tu ambil gambar.hehe (selamat kamera habis bateri)

Meriah dan menyeronokkan. Majlis perpisahan kot tapi perasaan sedih takda pula. Erm... rasanya semua orang pada malam tersebut, happy je, terhibur dengan persembahan.

Sementara tunggu majlis bermula....


Setiap orang dapat bear.. 

 Sebenarnya AMT dah tempah photographer untuk snap gambar semua ni. Masalahnya hana tak suka orang ambil gambar candid.hahaha Entah apa la reaksi muka masa candid tu kan. Jadi  semua gambar tengok kamera je.

Majlis ni diselitkan dengan persembahan. Sambil makan ada persembahan. Tapi makanan habis 15 minit selepas pengerusi majlis meminta semua hadirin menjamu selera..Nak dekat hujung majlis lapar balik :)
 
Couple of The Year

Sempat je kalau tengah makan tiba-tiba terbangun bergambar. Lepas tu sambung makan balik. hahaha




Kat luar dewan ada pentas kecil untuk bergambar. 

    



Hahaha hana suka pegang perkataan ni “Cikgu Glamour” . “Cikgu Glamour” bagi hana membawa maksud hana akan jadi Guru Pendidikan Khas yang disayangi dan disukai oleh murid-murid khas hana nanti :) (teringat masa praktikum) Hana harap anak murid hana nanti suka dengan kehadiran hana disekolah tersebut. Tak sabar rasanya nak mengajar anak-anak istimewa :) 

24 orang dah komen :

Haruno Hana 하나 said...

tahniah akak! selamat mengajar ^^

CikNana said...

cikgu hana..bestnyaaaa...:)

Ros said...

Salam ziarah...

CaDLyNN said...

amboi..couple of the year ye..

potia casadelarossa said...

amboi melaram sakan nampak... apa2 pun cantik...

AHMAD AFIQ said...

cik hijau yg mana

Mrs Velentine said...

cantiknya hany

Syaifuddin Alias said...

amboi ...lawa2 ye anda semua

Myra Jay said...

Meriah tengok dan cantik2 semuanya :)

Semoga menjadi Guru cemerlang ye ;D

Kesuma Angsana said...

amboi meriahnyer

Afasz said...

wahh dapat bear ke?

izan mama mia said...

amboi..dapat bear

Aujinz said...

hihihihihi.. cikgu glamor yang comel.. XD

~ Cik LuLu ~ said...

bestnya akak da abiz study.. Lulu pun x sabar..huhu

zila manaf said...

sweet je gambar teddy tuh hehe

fatin aziz said...

wah bestnye..nmpak mcm meriah sgt..mesti sedihkan nanti nak berpisah..huhu

Suara Hati said...

nampak meriah ..

TiranaAduka said...

salam
Meriahnya.
Salam kenal dari tirana aduka

Ayie Abas said...

gaya tudung hana yg paling menyerlah ayie tgok...pandai hana bergaya :)

boni kacak said...

baiklah..saya sangat jeles dengan couple of the year tu. huh! mencik mencik! hahahaha :P

Jna marcello said...

tahniahh..dan besronoknye bergambar camgituuu *jeles hahaha :D

TiranaAduka said...

suka stail pemakaian tudung tu

lynn kamarul said...

korang semua cantik2 la =) suka akak tgk

ANNA MARIANA said...

wah macam artis dah ni..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...