Lepas format terus jadi pelik

Ehem.. ehem.. dapat juga kawe blogwalking. Semenjak laptop kawe tak detect internet ni, hidup kawe serba serbi tak kena..buat kerja lain teringat rakan-rakan blogger kat sini yang membuatkan kawe tersenyum ala-ala Ronald McDonald. Rasanya nak dekat-dekat exam ni, kawe jarang blogwalking.Tapi entry tetap berjalan macam biasa.hehe

Berbalik kepada masalah tak detect internet ni, kawe pun pergi la format laptop degan harapan dapat pulihkan laptop kawe tu.. Alhamdullilah laptop dapat dipulihkan. First skali terus buka blog. hehe Rindunya kat blog hijau kawe ni....

Tapi masalahnya...

1. Kawe tak dapat tengok video yang kawe upload kat entry kawe ni.. Cuba tengok entry kat bawah tu.. demo buleh tengok ka video tu?? kawe tokleh tengok..huhu

2. Kawe reply komen seorang blogger dalam entry kawe ni, tapi komen kawe tu masuk dalam spam.  kehairanan di situ..

3. Microsoft Word dah tukar ke 2007,  sebelum ni 2010. Tak dapat la nak buat power point presentation yang gempak-gempak (ni pun satu masalah ok)

p/s : Demo pahe ke dok kawe tulih ni ? Respon pliss..camna nak atasi masalah 1 tu
 

9 orang dah komen :

Pondok Usang said...

mungkin application java or adobe flash adik tak install lagi... Salam Aidiladha.. =)

boni kacak said...

awak buat lawak ke apa tu?? saya tak nampak apa2 video pun??hehehe

p/s : awak..maafkan saya..semalam bateri saya kong.. dan, saya nak wish selamat hari raya aidiladha kat awak, tapi kredit tak ada..sob2..

p/s :selamat hari raya aidiladha..saya nak awak tau yang saya di sini selalu rindukan awak.. :)

ALS said...

Laptop saya pun da masalah sekarang. Sya nak anta kat kedai dengan harapan dapat pulih seperti biasa. Tapi ada risiko jugak rupanya nak anta.. huhu

AkuMalas said...

UH?!kesian juga..

tiefazatie said...

blh je tgk video nie..cer try cek balik setting nie..

Ameer Hamzah said...

hijau itu duniaku

hnahdy said...

@boni kacak malu aih..

caliph shuriken said...

so, next time klau jadi lagi problem cmni.. try system restore dulu, jgn trus format lappy ^^

Sanji Ngatmi said...

nak format gak .. smp sekarang tak format lagi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...