2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away

 
SYARAT-SYARAT SEGMEN
     Terbuka kepada semua pembaca yang sudi singgah kat blog Remy Hazza
     Follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (wajib)
     Kalau sudi like FB fanpages blog remy atau google+ remy ( tak paksa )
     Buat satu entry bertajuk "2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"
     Copy banner kat atas dan tampalkan dalam entry
     Ajak lah sahabat kenkawan semua untuk join segmen nie
     Tinggalkan link entry kat bahagian komen entry NIE
     Tarikh akhir segmen  akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 28 February 2013

Nak menerai a.k.a try tag guna google plus lah.hehe

Kepada
Jom join segmen ni


22 orang dah komen :

puteri kasih said...

good luck hana :)

Remy hazza said...

hnahdy...thanks so much support segmen remy....... cam tu lah kawan sejati....he3.... btw...semoga sahabat antara yg bertuah nanti....Amin...

Ayie Abas said...

salam hana :)

lepas memang GA puteri..mana tau hana ada rezeki tuk GA remy ni lak...:)

good luck ya...

ayie x pernah lagi menerai tag google+ lagi...hehe

✿A I N A A✿ said...

semoga berjaya ber GA ye... All the best.. hehehe

wana wazm said...

anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-nasriz-fardisza.html

C.T.K said...

selamat bersegmen..xprnah join segmen dia tp teringin jugk..hihi

Cikgu Ma said...

gud luck ^_^

cweet pinky said...

gud luck la yer :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza dh join juga. hehehehe

Nurrul said...

Good luck !! .. Ada masa mau join juga.. :)

MaYa MustWany said...

good luck :)

the malay male said...

selamat berjaya

RedRose said...

hana suka masuk contest eyh? mesti dh byk prize yg dpt kan? gud luck!

ANNA MARIANA said...

Good luck hana..

are_lin@yu said...

gudluck my dear ;)

Nick Nashram said...

haritu ade mak angkat kat baling..dia punye cakap kdg2 saya kena tnya dua kali tau..laju betul..kdg2 saya angguk je..x paham pun..hahah..sp punye ok je.

nabila biela said...

gud luck dear^^

Mieya Atiera said...

Good luck dan selamat bersegmen ye :)

#JemahAwesome said...

Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Jemah follow sini tau! ^^

Nadia Johari said...

datang dari giveaway yang sama..done follow you..follow me kalo sudi..good luck

http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

deno said...

salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe.. deno FOLOW sini^^

btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...