Temuduga SPP IV


Hari yang di tunggu-tunggu sudah tiba.
Dengan penuh bersemangat Hana terus ke Portal SPP
Tiada apa-apa pemberitahuan pun..

Petang tadi dapat SMS  "dah boleh semak panggilan temuduga". Alahai... nantilah. Lepas 10 minit macam tu ada satu perasaan yang meminta Hana membuka laptop. Apa lagi. terus buka laptop, check SPP.

Kali pertama cuba

MAAF! MAKLUMAT ANDA TIADA DALAM URUSAN KAMI

Tiada harapan sudah. Kali kedua cuba lagi. Akhirnya...



Ya Allah, tiba-tiba rasa berdebar. Tadi punya la pasrah sekarang rasa gementar + gembira.

Temuduga berlangsung secara serentak di seluruh negeri bermula 19 Febuari 2013 hingga 27 Mac 2013. Maknanya 20hb Febuari merupakan hari kedua temuduga. Agak awal juga. huhu bertambah gementar

Kepada bakal guru PISMP Ambilan Januari 2009 yang tidak ditemuduga dalam masa terdekat ini jangan risau, anda bertuah kerana anda terpilih untuk menjalani PENILAIAN KHAS. Penilaian khas? Hana pun tak tahu penilaian khas ni macam mana.. mungkin pelajar yang dapat 1st Class. Rajin-rajinlah ke Portal SPP untuk ketahui lebih lanjut pasal penilaian khas ni

P/s : 5 hari lagi untuk Hana buat persediaan. Harap semuanya berjalan dengan lancar. Insyaallah


33 orang dah komen :

aisyah fashadeland said...

salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back??

xila dot said...

go go cayok!!

Cik Diana said...

gud luck hana. diana kena 22 hb.

fifie said...

Sekarang nak jadi guru pun susah kan, kalau dulu keluar maktab atau UPSI terus jadi guru sekarang kena tunggu turn bagai. Good luck Hana, break your leg :)

BlueiceButterfly said...

tahniah awak..semoga berjaya temuduga tue nanti..buat elok2 tau :)

Cikgu Fikri said...

wah!!!!!! tahniah kak hana! sama ngan ex-rumate fiq!!! alhamdulilah dia dpt gak temuduga.. rasnaya hari 1st kottttt.. owh, ad angan penilaian khas yer... baru tahu...:)

tyra lee said...

wah.. semoga berjaya :D.

Ya Allah ya tuhanku . permudahkan lah urusan hana, ringankan yang berat , permudahkan yang susah. amin...

Masnady said...

amin amin amin.. semoga semuanya lancar ya sobat.. semangaaaattt...!!!!!

Ayie Abas said...

salam hana :)

lepas ni makin sibuk la hana...ayie doakan yg terbaik utk hana sbg seorg guru.. :)

terima kasih hana print skrin tu... :)

Cikgu Ayu said...

Hana, all the best !
Tak sabar nak tahu apa yang mereka soalkan :)

Kumbang Jingga said...

semoga berjaya..aca aca fightinggg

Remy hazza said...

all the best...gud luck interview nanti.....

krole said...

wuah!!! tahniah awak...baik2 p interview tu..bat persiapan skit..bca2 buku2 am skit..ok tu

Nurrul said...

Semoga semuanya baik2 saja.. Good luck kak Hana @!!! ^^

Nick Nashram said...

tahniah hana..jangan lupa check dan susun dokumen yg diorang nak tu dengan lengkap..my friend fail iv sebab dokumen tak lengkap je..

MaYa MustWany said...

InsyaAllah try lagi..jgn putus asa k.gud luck

boni kacak said...

hana.. good luck tau.. saya akan sentiasa doakan hana berjaya dalam hidup hana.. :)

nenot said...

semoga berjaye cikgu hana :)

haz said...

goodluck hana! wish u all the best! ^^

Sigaret Perisa Kafein said...

Semoga berjaya! Ameen. *senyum*

-AsaSiaga-

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza tak dpt spp ni.. hooo.. so balik sek fokus jew intrim...

Nurul Hidayah said...

Semoga berjaya dlm temuduga.. Insya'Allah..

ANNA MARIANA said...

good luck dear..

cweet pinky said...

wah , tahniah yer , hana , semoga segala urusan diipermudahkan yer , amin .. jangan luper banyakkan berdoa , insyallah semuanya akan berjalan dengan baek :D

Diari Si Froggie said...

Tahniah hana.. rezeki murah tu. Buat yang terbaik ok. chaiyok2.. hana boleh hana boleh. hehe..

nurulakmal said...

good luck!!! :)

C.T.K said...

goodluck ye hana..bace doa tenangkan hati :)

jaakechik said...

semoga berjaya dlm temuduga tu ya hana...gud luck... solat hajat dan doa byk2 ok... jgn nerves sgt! kena konfiden!

Lyaa Suriany said...

good luck hana. do ur best k

mrpolie said...

good luck....

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck hana ! nnt sharing ye hehe.. nm ktorg xnaik lagi huhuhuhu :(

cikeyrah said...

wahhh . .tahniah :))

QasehnyaRania said...

sronok kan bila yg ditunggu akhirnya menjadi kenyataan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...