SCANDAL !!!



   Penyanyi : Cikgu Fatin
   Lirik          : Cikgu Fatin dan Khairul Nizam

Cikgu Fatin merupakan guru pelatih IPG Kampus Kota Bharu (2007-2012). Hana panggil Tina.hehe Kenapa Tina? sebab nama penuh dia FATIN AMIRAH. Jadi nak pendekkan TIN + A. TIN tu nama belakang Fatin A tu huruf awal Amirah. Unik kan.

Lagu Scandal ni merupakan lagu ke 2 ciptaan Cikgu Fatin. Lagu ciptaan pertama Cikgu Fatin adalah Anugerah Kehidupan di mana lagu tersebut menjadi juara dalam Malam Komposer Muda .

Jom layan lagu ni. Kalau nak dengar lagu Anugerah Kehidupan silalah ke Youtube Cikgu Fatin


29 orang dah komen :

Nurzakiah Hanum said...

layannnnnnnn

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, skrg semua org kreatif kan hana. hehehehe

Kumbang Jingga said...

cikgu fatin nie cantik..nyanyi pun sedap gak..tp hebat lah cipta lagu sendiri

Kesuma Angsana said...

he he he layan jelah

mrpolie said...

Mm... not bad... hehehehehe

Nurrul said...

Hehehe , not bad lagu nya.. :)

Remy hazza said...

boleh ler....nice song dan org pun cantik......

Nick Nashram said...

students ipg yg iv spp sume lulus..jgn risau..iv tu syarat je :)

nurulakmal said...

ahaks... sy kenalkan kan husband lagu ni.. pastu dia asik nyanyi je dlm bilik versi dia sendiri...ahaks.. sedap jugakan sore chegu fatin ni..

hana hadi said...

@Nick Nashram yeke? cmna tau..

hana hadi said...

@nurulakmal haa.. bahaya tu kalau versi sendiri.hehe

✿A I N A A✿ said...

nak dengarlah... baru first time kenal dengan Tina ni.. hehehe

Donny Ien said...


menarik video ni.. all the best untuk tina..

❤Kamsiah❤ said...

cantik org nya...:)

Cik Ain said...

wahhh ,cikgu tuuu..owhsem la huhu..

Nick Nashram said...

heheh..sebab kwn yg masa iv aritu diorang xleh nak jwb pe pun tapi lulus jugak..

Shiyda Aqma said...

amboi . ley jd retis ni ! :D jemput join http://shiydaaqma.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

Ayie Abas said...

salam hana :)

ayie layan lebih sekali lagu tu...lagu simple yg boleh dinyanyi sesiapa pun..

MaMa Rey said...

cantik manis cikgu Fatin ni..jom layannn scandal!!!

xila dot said...

semua masuk youtube dh skrg huhu

cweet pinky said...

hehehehe ! ak scandal , sedap suara , but not bad la , kawan CP pown ade yang jenis nickname , amek pangkal2 jer , fatin shakinah tapi panggil fasha :P

Bum Bumeyh said...

sedap weh :D

zafirah nazri said...

sedap jugakkk suara dia :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

not bad lagunya.... nasib internet cepat. sedap jew layann

Katak Comel said...

bole ganti najwa latiff ni..
ahaha

MaYa MustWany said...

nanti mesti makin naik..

potia casadelarossa said...

sedap suara cikgu fatin ni ... kenal ke dgn dia onit?g

Mar Haini Abdul Rahim said...

ehh sedap laa suara dia..mmg sedap ^^ cuma kalau lagu kalau lebih bermanfaat mst lagi mantop :) hehe

boni kacak said...

wah..layan jugak lagu ni ye.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...