Malam Komposer Muda @ IPG Kota Bharu


Walau sesibuk mana pun, hana tetap tak akan lepas kan peluang nak tengok bakat-bakat komposer dan penyanyi muda ni di IPG Kota Bharu. Sebanyak 15 buah lagu di pertaruhkan. Lagu-lagu tersebut dicipta sendiri oleh bakal cikgu muzik IPG Kota Bharu dan ini merupakan tugasan mereka untuk semester terakhir.

Pengacara majlis (berbaju merah)  juga dari IPG Kota Bharu. Memang berbakat. Hana asyik ketawa je.. Hilang habis segala keserabutan.hahaha.. Dengar kata dia ni akan jadi pengacara majlis untuk Dinner Batch Sem 8 nanti .Caya lah... 

 
Bakat-bakat terpendam.. 

          My classmate Syafiq Seroni lagu yang disampaikan bertajuk Bidadari. Komposer Faiz. Yang berduet tu tak ingat la plak lagu apa..huhu
  

 Hantz, rakan sekelas juga :) komposer Zura. Tempat ke tiga tau.

Tempat pertama di memenangi oleh komposer Tina, lagu Anugerah Kehidupan..


 Import penyanyi luar iaitu adik dari sekolah tempat Tina berpraktikum. Adik ni darjah 6 tapi suara.. Fuh macam Siti Nurhaliza


Di akhir majlis
Penyanyi dan komposer berduet lagu Anugerah Kehidupan. Sedapnya suara diorang..


Barisan komposer dan penyanyi muda

Mesti ada yang kenal Tina a.k.a Fatin

Tina merupakan salah seorang peserta program realiti ‘Tiada Lama Tiada Baru’


Tina (berbaju hitam)

19 orang dah komen :

boni kacak said...

wah..bestnya dia pergi ke sini...

Prettywrite said...

cikgu artis..he3..

Nurmujahidah Ismail said...

bila tngok entry kak hana ni,, menyesal lak tak gi,, yang chinese esok pun tk gi jugak sebab dok umah,, hehe

Nick Nashram said...

cikgu kena la versatile.
tuan punye blog tak masuk ke :)

AkuMalas said...

Whoaaa!!! best gak!

Aishah Jahirah said...

masing2 berbakat....hana join nyanyi dak...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa..... komposer der...

Mizz ErMa said...

masing2 berpeluang tunjukkan bakat masing2..hehe

hnahdy said...

@Nurmujahidah Ismail chinese tu xp kot. wat pembentangan sikit :)

hnahdy said...

@Nick Nashram haha hana penonton ja. suara xsedap

hnahdy said...

@Aishah Jahirah xjoin pun. penonton ja

Miss Volvo said...

ingatkan tina tu tok ti kite hahaha

C'Jai said...

cikgu muzik yer..:)

hnahdy said...

@C'Jaixlah. hana penonton ja

Remy hazza said...

bestnyer.... tgk bakat2 baru dan juga lagu2 baru......

hanaahmad said...

wahhh.

eh nama kita sama. :)

Syaifuddin Alias said...

wah3...meroyan la awak

nik ros said...

wahh.meriah..blh dgr org nyanyi live

Kumbang Jingga said...

cikgu muzik rupanya..no wonder lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...