Cikgu Cantik Pelajar Tidak Ponteng Kelas


Seorang guru mengajar subjek bahasa Inggeris yang bernama Lin Xuewei menjadi terkenal secara tiba-tiba di Guangdong University of Foreign Studies Business College. Dia menjadi popular bukan kerana memakai pakaian yang ketat dan seksi tetapi kerana kecantikan semulajadinya sehinggakan dia digelar "Goddes Sister".



Disebabkan kecantikan yang dimiliki oleh Lin Xuewei, kebanyakan pelajar-pelajar di universiti tersebut tidak lagi ponteng kelas apabila cikgu bahasa Inggeris ini masuk mengajar. Menurut rakan sekolah sekolahnya dahulu, dia digambarkan sebagai seorang yang mempunyai kecantikan yang sangat sempurna.

Ada juga yang berjenaka dengan mengatakan kalau la dari dulu lagi cikgu-cikgu yang mengajar bahasa Inggeris ini cantik, sudah tentu prestasi subjek bahasa Inggeris meningkat. Ada juga pelajar yang menulis untuk meminta Kementerian Pelajaran supaya mula mengambil guru-guru yang cantik sebagai tenaga pengajar.

Seorang lagi bakal cikgu yang menyebabkan pelajar tidak ponteng kelas..



Eh eh silap upload gambar plak.hehe

Nampak gayanya.. guru yang ponteng kelas sebab di buli oleh pelajar .hehe Ok just joking


Jika guru tersebut mempunyai sifat-sifat yang di sukai oleh pelajar insyallah guru tersebut akan di sayangi pelajar 


11 orang dah komen :

Miss BaNu said...

comey gak cikgu tuh hehe

boni kacak said...

kalau gambar kat bawah tu, bukan je pelajar yang terpikat, lelaki2 lain pun akan terpikat dengan senangnya :)

AkuMalas said...

Cara mengatasi masaalah ponteng kan? Hehehe! berkesan utk lelaki jer lah!hahaha! budak perempuan semua baik2 lelaki nakal kat tempat tu. ^_^ Nice entry! hehe!

C'Jai said...

eh..ada iras2 la dengan Lin Xuewei, hehe..

Arham Md Ali said...

Haha, tapi dulu time sekolah kitorang kalau cikgu cantik ni jadi tak focus sebab asyik tenung muka diorang je.

hnahdy said...

@boni kacak sp terpikat tu ??

haz said...

hehehe. comel je bakal guru ni. jgn kena buli ngn student lak taw! haha.

miss Fyqa said...

hai cikgu comel. :)

Nurrul said...

Ada fakktor juga ke kecantikan cikgu ? haha

*hmm , betul , sebenarnya teretak pada aura cikgu itu sendiri yg berinteraksi dgn pelajar.. :")

PORUMAN said...

cantik perempuan cina tu.. hehehe

Aujinz said...

kalau cikgu tue, aahh.. konfem gak murid dia tak ponteng kelas... koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...