Pavlova tu Dealova ka?

Erk.. bunyi macam lagu Dealova ja..

Layan dulu video khas ni

video

Mana hana?? tak nampak.. buka full screen ek :)

Berbalik kepada Pavlova

Pavlova ni sejenis puding or kek? Nak sangat makan lebih-lebih lagi kalau puding. Kalau makan kek cepat muak. Kalau puding, hana tak bagi siapa pun makan. "Puding ini aku punya. hahaha"

        
       
   









Hana dah cari kat kedai kek tapi takda pula pavlova ni.  Takkan hana nak buat sendiri? hahaha tak mungkin. Jadi di sini hana nak buka peluang kepada sesiapa yang inginkan hana jadi juri untuk merasa pavlova yang korang buat tu, boleh ja. hana tak kisah pun :) Jangan segan-segan..

Jadi.. tunggu apa lagi, dengan sepantas kilat korang pergi buat pavlova. Pemenanag dikira berdasarkan
  - Keasyikan hana menikmati pavlova
  - Uniknya pavlova tersebut
  - Hiasan
  - Cara korang mempersembahkan pavlova (dalam bentuk kotak, frame, belon udara panas, dan sebagainya)

Ok hana bagi masa... ikut suka korang lah nak minta hana rasa pavlova tu bila-bila masa ja.hehe


27 orang dah komen :

Everything's Everythings said...

Sama lah tak pernah jgak merasa dealova.. eh pavlova hak2


tapi pernah tgk la blogger2 ni tnjuk semua.. rasa mcm ketinggalan zaman plak

Nur Sakura said...

^_^ sape yg bt persembhn nie

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

pavlova mmg sodaaap..
pergh! rase nak makan la pulak..

cikeyrah said...

Hana lmbat bgtau, minggu lepas qira baru lepas buat pavlova nie hee

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/09/pertama-kali-mencuba.html

Ezy Chiaki said...

xprnh merasa pavlova tp teringin nk mkn..
saye suke kek ngn puding!
hihi

Iffah Afeefah said...

amboihhh pakse org buat lak

die lebih kpd dessert y mcm tart

krim, telur cmpor gula kat bawah tu. bakar jdi cm kerak

atas tu ade krim, tawar n berbuah

ksimpulan xsdp ponnnn

hnahdy said...

@Everything's Everythings hana pun tengok dari blogger gak pasal pavlova ni :)

hnahdy said...

@Nur Sakura hana dengan budak kelas :)

hnahdy said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki nak jugak...

Miss Volvo said...

pavlova bkn sejenis kek :P

Miss Volvo said...

pavlova ada jual kat alexis sepotong rm15 :D

Cik Tie@Akak said...

macam sedap je kek tu

cik yuyu said...

sedapnya...

boni kacak said...

paling depan! dua dari kiri!!! hahaha :P

fatin aziz said...

teringin nak mkan tapi xtau nak beli kat mana :)

KorN said...

1st time korn tgk persembahan mcm ni.. hope nnti dapat tgk real pnya...

rafflesia said...

syieda pun teringin sangat nak makan pavlova ni. haigooo macam sedap sangat nampaknya. =) heee

haz said...

sedaaapp! haz pn pernh buat pavlova ni. hihi

ahsfantasy24 said...

bestnya, kalau tengok mmh takleh tahan,
hehheee atiqah homemadechoc ade buat ni(:

izan mama mia said...

sedap ke pavlova tu cam lagu dealova ???

baby comel said...

xpernah mkn huhu.. xreti la nak makan pavlova tu =)

snf said...

cedapppnyaa!suka aklau kek yang ada buah-buahn mcm tue.kiwi stoberi etc

caliph shuriken said...

nama macam retis jaa pavlova ni, hikk...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yumieeee pavlova... waaaaa

nik ros said...

teringin jugak nak rasa pavlova ni.nampak mcm sedap jea.ade buah kat atas tu kan

Ayie Abas said...

hana yg dua dari kiri barisan depan tu ke? maap kalau silap....hehe..

hnahdy said...

@Ayie Abas a'a.hahaha 10 markah untuk ayie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...