Cikgu Paling Cun


Percayakah anda perempuan ni adalah cikgu yang paling cun sekali di China? Nama dia Zhu Songhua, berumur 30 tahun dan mengajar kat Jiangsu Nantong Primary school. Nasib baik mengajar kat sekolah rendah :)





11 orang dah komen :

Cik.blogger said...

peewiiiit ^^

Crew Fathi said...

boleh la thn... tapi wa rasa,.. lecture wa cun lagi lah.. ^_^

boni kacak said...

hahaha.. tau takpe.. kalau ajar sekolah menengah, berapa ramai la budak yang failed..hahaha

dubuksenja said...

nice
ikut awak

new hope said...

salam,

cun klu akademik hancur spm serendah 3A, xda A, gred 3 tak layak juga jdi guru ikikik

KLIK model sambilan mohon maaf pijak potret Najib

lynn kamarul said...

comel sgt

zaxx said...

wow..mohon ajar sy cikgu cantik,hahah

ummu said...

Cantik...

haz said...

perh. dh mcm snsd dh. hihi

miss Fyqa said...

cun2 :)

Kumbang Jingga said...

seyesly klau cikgu cantik mcm ni rasa mcm bersemangat giler nk gi kelas hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...