Bowling @ Sejati Bowling


http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/558414_430779690298262_1586818888_n.jpg
By : Mr Google

Tahun bila punya gambar pun tak tau.Sekarang bangunan ni warna lain. Memang cantik, menarik, kau memang da bomb la.

Hana nak cerita pasal main bowling kat Park Bowling Centre atau nama terbarunya Sejati Bowling. Sejati Bowling ni adalah sebahagian dari Hotel Park Avenue. Nampak tak ada laluan berhubung antara tempat bowling dengan hotel

Hana dah Syifa (adik) rancang nak main bowling kat sini. Nak celebrate sempena dapat lesen kereta katanya.hehehe. Rancangnya petang tapi tak sempat. Kami pun main bowling ni waktu malam dalam pukul 8. Baget tempat bowling ni tutup pukul 11 malam. padahal tutup tutup pukul 1 pagi.

Firstime Hana main bowling waktu malam kat Sejati Bowling ni. Terus ke kaunter untuk bayar apa yang patut.

1 game RM5. Eh, murah pulak kat sini. Hana main kat tempat lain 1 game RM7 macam tu. Mungkin sebab hana kenyit-kenyit mata kat abang kaunter tu kot.haha. Ok lawak. Memang harga RM5 untuk 1 game. Abang tu kata kalau malam dia bagi promosi 3 game RM10. Wow.. murah sangat.

"Mampu ke nak main 3 game?"
"Ok ja, murah kan"

Selepas berbincang dengan adik. Kami sepakat nak main 3 game. Lagipun bukan duit Hana tapi duit dia.hehe

     


24 orang dah komen :

Remy hazza said...

kat mana park avenue tu??? baru firstime dengar..... semalm remy main bowling jugak.... kat airport sport complex nilai....

Sigaret Perisa Kafein said...

bowling? bukan permainan aku, tapi aku sukakan. *gelak* ianya seronok bila dimainkan bersama rakan2 yang sama tidak tahu bermain.

-AsaSiaga-

Nick Nashram said...

saya pun selalu jugak main kt bowling kat park avenue..besanye main kat cs..sementara tggu nak tgk wayang main bowling dulu kejap..huhu

Miss Volvo said...

sonoknye main bowlinggg!!!

Ayie Abas said...

salam hana :)

murah betul kan? tempatnya pulak best...:)

hana dapat berapa kali strike? hehe

hana hadi said...

@Remy hazza kat sungai petani :)

hana hadi said...

@Ayie Abas ketiga2 game tu 2 kali strike.hahaha hana xcekap main pun

Rahmad Mat said...

jom lawan bowling..hik hik..

xila dot said...

gila puas main 3game!!! dan murah gile!! xaci!! hehe

✿A I N A A✿ said...

ena pernah main sepuluh games ooo.. gila penat nak mapos, dah la pakai baju kurung je.. sebaik ada org belanja

Azie Namico said...

best nyer main game bowling waktu2 mcm tu...mesti x ramai org eh ! ker?

potia casadelarossa said...

lor last 2week pun kita main bowling gak... 1st time main... betuah sb 6kali ke longkang......ekekeke

potia casadelarossa said...

rm5 tu kira murah la... even kat kL rm6, ada rm7,rm8

Remy hazza said...

oic.... kat sg petani rupanyer...tapi nice building...nampak cam gempak....

Nurrul said...

Syoknya.. Nurrul dah lama tak main bowl.. nak main tapi ada ajee yg menghalang.. :9

AmySyahiera Malik said...

wahh !best nye main bowling , kita tak pandai main . just tengok orang main je . hehe . btw , murahnye sys kat situ

Warna Warni Kehidupan said...

dah lama tak men boling.. selalu alamanda je..

nik ros said...

tak pernah main bowling. aritu balik johor ada lagi murah. rm2.50 untuk 1 games. tapi untuk hari biasa la.weekend n public holiday tak blh

MaYa MustWany said...

giler murah..last main time event mas wat ngan kwn2 skje dulu..clbrte birthday bos..hihi..

MaMa Rey said...

dulu masa bujang2 selalu main..sekarang dah tak main lagi..bestkan main bowling..

C.T.K said...

untungnya dpt murah...ct main stu game pon dah megah2..hehehe

dya bunga said...

dya xreti main bowling..haha

Kesuma Angsana said...

X BRP TERROR MEN. ASYIK KE LONGKANG AJE HEHEHE

Mar Haini Abdul Rahim said...

ekk murah gile ! best kalo berlatih ni.. khas bg yg x teror mcm mar hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...