Contest Teka Barang Apa


Korang harus join contest ni

Klik banner contest untuk maklumat lanjut ok

Tarikh Tutup 
9 MAC 2013

20 orang dah komen :

Remy hazza said...

remy nak join dah hari tu...tapi sampai skrg tak de idea benda tu aper??? hint ler kat remy sikit....he3...boleh join jugak.......

Nurrul said...

Akk rasa gambar apa kah benda ini ? ?

Nick Nashram said...

sedihnye ade orang rasa nak remove kita..huhu..hak approve/remove hak kami :)

btw,tarikh tutup contest nk sama r cam my birthday..hahah

nik ros said...

susah gak nak teka ni..huhu
apapun good luck

Ayie Abas said...

salam hana...:)

nanti ayie klik nk tau lebih lanjut pasal contest tu... :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good luck ye..^^

MaYa MustWany said...

err pe ek..gigi palsu?hahahaha

fuhhyoo hadiah nya not bad gak..hihihi..gud luck

MaMa Rey said...

hadiah tu lumayan juga..banyak tu..

C.T.K said...

goodluck hana :)

tyra lee said...

wah.. tyra nak join lah..
:D

dya bunga said...

good luck

nabila said...

GOODLUCK. ;)

baby comel said...

Pe tu hana? Bab teka meneka alahai lemah betul la. Tp hadiah dia sgt2 hebat tu :)
InsyaAllah sikit ari lagi akan join

Miss Volvo said...

tengok gmbr tak dapt nak teka. tak jadi la nk join haha.

Diari Si Froggie said...

aida sama macam remy hazza nak join tapi tak tahu apa ke bendanya nie.. haha.. tapi InsyaAllah akan join. Good Luck hana :)

are_lin@yu said...

wahh apa tu..gudluck dear ;)

ANNA MARIANA said...

apa tu ek?

Kesuma Angsana said...

free KA g terjah !

Mrs Velentine said...

good luck hana

puteri kasih said...

good luck hana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...