Aktiviti semasa cuaca panas

   Jumaat 12.00 tengahari - Hana dapat msg dari kawan yang berbunyi
 'Hari ni tak jadi main Jetski'
 Itu msg yang hana dah ringkaskan. Jadi kesimpulannya aktiviti hana cancel hari ini. Akan di tunda pada hari yang tidak dapat dikenal pasti. (Duduk rumah la jawapnya) Maknanya I'm free today so kepada sesiapa yang berminat nak bawa hana berjalan-jalan msg ye.hahaha Ada kerja tapi takda mood nak buat :P


Berbalik kepada tajuk entry. Masa hujan aktiviti paling best adalah tidur. Kalau panas? apa aktiviti paling best?
Shoping? boleh jugak tu.Aircondkan.. lagi best kalau tengah ada duit :)
Mandi air terjun? pun boleh.. mesti ramai kan yang mandi air terjun. Tak cukup tempat parking kereta.

Apa lagi ek..

Apa-apa pun aktiviti tersebut seharusnya best ok. Jangan boring tau.
Lain pulak dengan Si Minah nie (Si Minah hana panggil dia.haha)

Ni antara aktiviti masa cuaca panas beliau

 
Keselesaan belia berada di situ

 
Betapa sejuknya tempat itu

Sehingga tak perasaan hana snap gambar dia

Hahaha dah perasan 

p/s : tengah cari-cari movie yang best untuk menghilangka rasa boring tiba-tiba terjumpa gambar Che Ah nie.. 


8 orang dah komen :

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

comelllnyeeee kucennn tuuuu !!!
awwww , gerammm !

jemput dtg singgah n follow blog sambil join GA,
http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/

done following u :)
#777

Aishah Jahirah said...

amboi port dia dlm toilet tu...kalau org nak guna toilet dia lari ke dia wat dunno je.hehee

afzalsukasuki said...

err kira nak beriadah dalam jejamban ke hape ni?dah try baring tepi lobang jamban tak?sejuk tak?rasa ape ea? *curious plak tanya memacam :D

Boni JLL3 said...

hahahahaha.. tak ada tempat lain ke dia nak port???hehehehe

LaLa mhdnor said...

dok rumah makan aiskrim sambil nonton movie, tu je la yg paling best :P

Amanah members said...

syokk nyer lahai tengok kucing tuh tidur dkt stuh..
air cond gtuh ! :P

Prettywrite said...

kucing umah yana pun gitu gak hana..hahaha..

Cik Kay Jue said...

duduk kat dalam toilet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...