Try buat entry pakai Ipad

Hari ni sepatutnya aktiviti tapi entah la jadi ke tak.senyap je..disebabkan kesenyapan itulah kemalasan mula menguasai diri. Tengah ada kerja, sibuk sangat time takda kerja pulak nak cari kerja.Disebabkan takda keja, Hana pun buka blog pakai iPad.Dan try buat entry pakai benda alah ni.padahal boleh je buka laptop tapi malas.Nak pasang wayar lagi, tunggu laptop tu buka lagi,yang paling malas di antara yang malas adalah line seciput.Sekarang Hana tercari-cari..macam mana nak besar Dan tukar font tulisan ni.huhu tak jumpa.Nak buat perenggan pun tak boleh.Tu yang pajang berjela-jela entry ni.haha.

2 orang dah komen :

Boni JLL3 said...

hahaha.. jangan tanya saya.. saya lagi tak faham penggunaan Ipad tu

Aishah Jahirah said...

hahaa. oke la tu asal update jek..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...