AZURA

Hana baru tengok cerita AZURA araham Aziz M.Osman. Dah lama cerita ni kan.haha Ingat ka tak best tu yang biar cerita tu terkubur dalam My Video. Disebabkan boring yang terlampau, tengok jelah cerita ni pun



Best jugak cerita nie.. Plot cerita menarik 

Lepas hana tengok cerita tu, hana bayangkan kalau hana berada kat tempat Azura tu.

Nak pilih kerjaya ka perhubungan?

Kalau dah kahwin tu hana rasa terpaksa hana tinggalkan Zack. Nie untuk kebaikan dua-dua pihak jugak. Tu la siapa suruh kahwin awal.kan dah banyak cabaran-cabaran dan terpaksa buat keputusan yang kita sendiri  tak pasti betul ke tak keputusan yang dibuat.

Kalau hana tak tinggalkan Zack. Hancurlah masa depan hana.'Gara-gara kau Zack,aku tolak kerja tu. Sia-sia aku belajar tinggi-tinggi' haha kejam tak. Macam pentingkan diri sendiri je.. : D



4 orang dah komen :

Boni JLL3 said...

tak tgk lagi cerita ni.. memang best ke??

ummiarissa said...

agak2 best lagi kan versi azura (ogy) ngan zack (jamal)...nak tengok juga nanti versi baru ni..

Prettywrite said...

tak tengok lg..tgu kelua kat tv la kalo ada..heee

nik rosmawati said...

tak tgk pun citer ni.sebab ramai yg kata tak best...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...