Thanks Teja U make Me happy


Hana baru mula berkawan dengan Teja. Cute betul dia. Terima kasih kepada seorang sahabat yaang memperkenalkan Teja kepada Hana. Perkenalan dan pertemuan  selama 1 jam 30 minit amat bermakna buat Hana. Dari Teja tak suka hana sampailah Teja dah serasi dengan hana. Thanks Teja kerana dapat mengembirakan hati dan perasaan Hana.


Pemilik kuda
(terinterframe kereta pulak.hehe)

Dah pandai kawal kuda :)


Pandai Teja posing


Ingat Teja, kita ada temu janji hari Khamis ni di watu yang sama ok.

I LOVE YOU

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kepada sahabat, 

Terima kasih banyak-banyak kerana memenuhi keinginan hana untuk menunggang kuda. Terima kasih juga kerana merancang aktiviti yang seterusnya untuk hana iaitu naik Jetski dan kayak. Hana tak pernah sentuh dan naik jetski. Teringin sangat. Bagai mengantuk di sorongkan bantal. ‘ Saya akan tunaikan keinginan Hana’. Satu kejutan yang sukar untuk hana bayangkan ‘bagaimana hana nak bawa jetski’. Harap ia merupakan satu pengalaman yang bermakna nanti. Terima kasih sekali lagi kerana merancang setiap perkara untuk hana.


12 orang dah komen :

WuMing said...

Wah.... best nii... boleh berlakon dalam cerita pahlatan...


PangENAM(dulu pangLIMA) Hana...he..he..he..

:: Mrs.Eady :: said...

huwaa...takut nyer nk dekat dgn kuda!

nana kamarul said...

bestnya!!!! Jealous! Hehehe :D

✿ Cik Nisa ✿ said...

best yer dpt naik kuda !

anisalya said...

selamat bergumbira ye hana.

cweet pinky said...

comelnyerr kuda tuh , anak lagik ek ?? name teja lak tuh , heheheh , kompem betina nih ...

akubiomed said...

Wah sudah pandai naik kuda. Bukan mudah untuk menjina kuda.

Hanif Idrus said...

Aktiviti naik kuda ...bestnya!!

Nurul Syazana Noorhijas said...

Cantiknya awak. Nice blog. Kita pun suka warna hijau. Eh, tapi kita takut kuda. :( Nice blog btw. ^^

LaLa mhdnor said...

bestnya, nak jugak ! :P

Prettywrite said...

naik kuda kat mana ni hana?
yana pernah naik kuda kat TER dulu..zaman belajar mmg semua nak cuba..tp boring la sebab kita xpandai lg n kuda tu jalan slow jer ikut tuan dia..haha..

Onitsuka_hana said...

@Prettywrite ada bela kuda x? kat padang tembak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...