Selamat Datang Semester 8 (akhir)



Susah dah hana nak update blog. Sem akhir ni mesti sibuk dengan

- Intership 
- Kajian tindakan 

Oooh. tidak, kenapa hana kena lalui semua nie. Walau apa pun hana tetap bersemangat, lagi-lagi dah nak habis semester ni. Hana down dekat satu benda ni ja.
Cuba klik SINI 
Hahaha betul la yang tu sebabnya. Harap semua berjalan dengan lancar.

Tak sabar pulak nak tempuh alam pekerjaan lepas tu nak sambung Master. Insyaallah kalau ada rezeki. Erm.. Tiba-tiba terlintas kat fikiran hana


'Alaa buat apa belajar tinggi-tinggi nanti duk kat dapur gak' 
(yaka? bukan nanti import Chef ka masak kat rumah)

'Masak tak pandai ada hati nak sambung master '
 (nanti hana study buku resepi masakan. Erm..nasi bungkus kan ada)


'Praktikal bersiang ikan dan seangkatan dengannya pun tak reti'
(pi pasar suruh peniaga tu bersiang siap-siap, balik masak ja)

haha semuanya berkaitan dengan masak. Lemah betul la. Kenapa hana tak berminat nak belajar masak. Hana pun pelik


Jangan lupa blog hijau nie tau..Kalau ada masa hana terjah blog korang k ( ayat macam tak boleh online je ni)

P/S: Alang-alang tak sibuk nie blogwalking jap 
 

9 orang dah komen :

syafiqakarim said...

da nak intern
huhu..goodluck yaww

azizah :) said...

xpe.. nanti dah kawen dengan sendirinya nak belajar masak.. hehe

nik rosmawati said...

akak pun dah kawen tak pandai gak msk.msk simple2 tu ok la.nasib baik dapat suami yang tak cerewet pasal makanan :)

Aishah Jahirah said...

ni kata2 lecture akak, 'jangan risau xreti masak, sampai masanya nanti pandailah'. ye jugakkan...;)

Syakilla kebebeh said...

good luck hana dengan sem akhir awak...:)

Nur Emilya said...

samelaa :) pasal masak ni lambat sikit tapi bukan tak tau lgsung cuma lambat laa nak masak memasak ni hihi. Mungkin sebab tak suka makan kot, tu yg tak minat masak tu ^^V

jaakechik said...

jaa pon bln depan kena lapor diri utk pjj di usm..hehehee... belajar selagi boleh...

Bunga said...

waaa dah sem last .
goodluck Hana ^^

akeem said...

good luck!!do the bestt...actly zaman belajar lah yg paling best skali..dah masuk zaman kerja ni mmg best sbb dpt gaji tebal tapi xsama dgn zaman study...btw good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...