End Year Giveaway By Fhazwani & AqilaF


Dah tiada idea nak create entry (amboi English lagi tu). Join GA lagi bagus

Jadi siapa yang berminat silalah join GA ni ok :) kalau tak berminat pun, Klik jelah banner bawah ni.. hehe boleh jadi top refferal. Jangan marah haa nanti kena jual.

  

Jemputlah join giveaway ini,
Banyak hadiah untuk di menangi,
Mungkin tuah datang esok hari,
Sabar.. tarikh tamat GA belum habis lagi

Ok memang hana tak pandai buat pantun-pantun ni apatah lagi hendak membacanya dengan intonasi yang betul

Tarikh tamat
31 DISEMBER 2012

Tag



1 orang dah komen :

Cik Ain said...

good luck hehe..kalo free join la segmen love story mory ain yer heee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...