Over Excited tahap GABAN


Sekarang baru hana tahu perasaan blogger-blogger di luar sana yang menyampah, tak senang dan sebagainya dengan entry-entry blogger lain (hana tak tau nak buat ayat sebenarnya, korang faham kan). Korang tak nak luahkan perasaan ketidakpuashatian, ketidaksenagan korang ke?

Memang tak nafikan, hana pun kadang-kadang ter'over excited'  sehingga menghasilkan entry-entry yang bila hana baca balik entry  tersebut 2 3 hari lepas dipublish tu "alahai.. aku ke yang tulis ni". Erm.. adakah korang pernah baca entry hana yang membuatkan korang menyampah tu..haha sorry la tak ada niat sebenarnya. Tapi ada ke? macam tiada ja..hehehe



Korang pun ada ja yang ter'over excited' kan kan tapi hana tak kisah pun sebab itu lah perasaan korang. Lagi hana seronok ada la sebab hana pun terbawa-bawa excited korang tu. Hana pun sama naik happy macam korang. Sebelum ni tak pernah pun hana terasa hati, tak puas hati dan menyampah dengan entry-entry yang di hasilkan oleh blogger. 

Tapi kat satu blog ni. Adoi... hana rasa dia yang 'cam best di abad ini'. Nak buat macam mana ek kalau ada perasaan macam tu.hehe Buat macam biasa la kan. Hana tak pasti la kenapa hana ada perasaan macam tu kat satu-satunya blogger ni. dia tak salah apa pun. Dia cuma nak sampaikan perasaan dia ja. Adoi.. hana hana. 

Adakah anda jelous hana?
Tak.. kenapa nak jelous. kat blogger-blogger lain hana tak jelous pun

Blog ni je ka ko jelous hana?
Tiada lama, tiada baru satu-satunya blog ni

Hana tak tahan sangat sehingga terpublishnya entry ni. Dan korang tengok betapa dasyatnya blog tersebut sehingga hana buat entry khas untuk beliau. Kadang-kadang hana ada gak terjah blog dia.hehe alaa itu perasaan je cik kak oi. Terjah tetap terjah :)
 "itu perasaan je cik kak oi"
Terbawa-bawa dialog Amir kepada Syanaz dalam drama Aku, Dia dan Tong Sampah
P/s : Hana rasa 2 3 hari lepas ni, baca balik entry "Over Excited tahap GABAN" confirm hana tak percaya hana yang hasilkan entry ni


42 orang dah komen :

Eyriqazz said...

Hahha..legend citer ni..Gaban Z potong 2....

P.s : Mohon bantuan utk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

sabella mohamad said...

kena blogging dlm keadaan tenang kut . hehe .

Watercolour said...

Tulis jangan ikut perasan, tulis bila gembira.

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

hahaha , kadang2 pernah juga terover time buat entry , lepas 2 3 hari , baca semula rasa cam nak delete je... hahaha , tak pe , janji kita bahagia apa yg kita tulis :)

✿A I N A A✿ said...

hahah I know your feeling right now sebab ena pun pernah rasa sedemikian juga.. bukan setakat satu blog, byk kot.. =.=.. setakat ni, ena tak ada membenci entry sis, molek je...

shasha yacob said...

haha, saya pun kadang kadang begitu, siap delete lagii entry yang aku rasa geli doh aku baca balik. haha

Pena Menari said...

hoho utk psoalan 1...malas nk luah..hehe..
psoalan 2 x de hana...semua ok
psoalan yg ke 3...hehehe biarkanlah..dia tgh xcited tu..huhuh...
p/s : Hana wow...=)) jgn mare...gurau2

-meeSUPERGIRL- said...

lahai . suka hati lah kan kita nak over eksaited ke hapeee.. mcm la dy tak pernah rasa eksaited. alah hana abaikan blogger mcm tuh.. biasa lah. owg mcm tu patut hidup dekat gua. taley bergaul dgn masyarakat.

Lyaa Suriany said...

no worries la hana
kite pun ada jugak jumpa blog yg mcm ni
yg rase die je plg cantik
die je yg ada body gebus
die je yg bercinta...

ANNA MARIANA said...

cercite3.. blog siapakah itu? tut..tut.. anna pon nk terjah gak...hihihihi

MaMa Rey said...

hehehe..biasala tu hana..kita kan manusia biasa memang adakalanya akan rasa macam tu..

are_lin@yu said...

hehe bsalah over semua ni..ayu pn prnh terover..hihi

Mimie said...

siapakah itu?

Remy hazza said...

blog mana tu hana... blog remy ker???? mintak maaf kalau ada entry remy yg mengecewakan pembaca semua.....

:::aZiE::: said...

hahaha..meluat tu biase..
barulah ade variati perasaan ..hihi

el said...

ermm so far xdelah terover or nyamfah ngan n3 lam blog tu
ke mmg el x sedar diri..hahahaha

hana nyamfah x ngan blog el lol

Nick Nashram said...

heheh..kadang2 ade baca certain entri blogger terdetik jugak dalam hati kata syok sendiri la blogger ni..huhu..tapi besa la tu.nak puaskan hati pembaca susah.

ahsfantasy24 said...

comel sangat cite tong sampah tu,
hehe jodooohhh !

Nurrul said...

Hmm , buat tak tahu ajee blogger mcm tuh.. ^^
*kita tak rugi pon kalau abaikannya.. ^^

nabila said...

takut jugak baca entry hana. haha. ;)

amy syahiera said...

biasa lahh manusia , mane ade yang sempurna . mereka hanya mahu meluahkan sampai lupe yang mereka da terover . hehe . btw , amy pon pernah begitu *tutup muka*

Si Matatajam said...

Berbelog dgn seikhlasnya tu lebih bahagia

ayut said...

hahaha..mngimbau kenangan ke hana?takpela..klu blog personal ok la kan..blog kita :)

hnahdy said...

@shasha yacob haha.. xyah delete pun xpa. itukan perasaan kita.

hnahdy said...

@Remy hazza blog remy ok je lah..

hnahdy said...

@el blog el ok je. xda masalah :)

hnahdy said...

@Nick Nashram haha tulah biarkan je

hnahdy said...

@nabila haha hana pun takut gak nak buat entry ni. tapi itu perasaan hana ja

zila manaf said...

lekkk ar.....blog awak kannn hehe

nurulakmal said...

seram pulak bila baca entry ni. huk3

Nurul Ain said...

sabar..

Rozuan Ismail said...

makin lama kita berblog makin matang penulisan kita

Nurul Farahizzati said...

ok je.. tp best la masa hana buat entry yg patung dinasour dalam citer barney tu.. hehehe..

Shiyda Aqma said...

normal la tu . hehe

CekbOlat-bOlat said...

ouh . pegi la tegur blogger tu . dri dia trus memalukan dirinya .

ehm cekbolat ni koya je , sje nk nganjeng .kahkah . buat2 gedik giteww

Sanji Ngatmi said...

tahukah anda, gaban tak pernah excited

Aujinz said...

kengkadang bila kita terbawa bawa perasaan, kita hasilkan entri yang akan terbawa bawa perasaan.

samalah.. bila baca balik, kita jadi.. amboi, aku ker yang tulis nie?.. kahkah kah

Qu azniza ;) said...

luahkan bende yg perlu je..janji kita epi

potia casadelarossa said...

Gaban hanya mengambil masa o.oo5 saat untuk menukarkan bajunya... ekekekeke...

HafRizah@Dátiles.Dulces said...

blog sape ea hana... blog akak ke?..hahahhaa.. harap2 hana tak menyampahla ngn blog akak :D hehehe

boni kacak said...

blog saya ke tu??hehehe

luqman zakaria said...

luqman pon pernah bce entry lepas pastuh..macm terpk sejenak..apsal aku tulis cmnih ek..hmmm..hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...