Rumusan Statistik Hari Ini


Graf di atas menunjukkan statistik pengunjung bagi tarikh 26/12/2012. Pengunjung pada hari ini agak berkurangan kerana 3 hari penulis tidak menunjukkan minat terhadap blognya. Penulis juga kekurangan idea untuk meng'update' blog. Pada hari ini juga penulis tidak menerjah mana-mana blog lain. Pengunjung paling tinggi melawat blognya dalam satu masa adalah seramai  229 pengunjung. Statistik ini juga menunjukkan bahawa pengunjung gemar melawat blognya pada waktu malam. Penulis berasa amat bersimpati terhadap blognya. Oleh itu, penulis  perlu sentiasa mencari idea agar blognya sentiasa di update. Akhir kata, penulis ingin mengucapkan terima kasih kepada pengunjung-pengunjung yang sentiasa memberi sokongan dengan melawat blog yang tidak ber'update' ini.


Sekarang nak blogwalking.. Jaga-jaga blog korang akan diterjah oleh Hana.. Hahaha (itu pun ko nak bagitau kan hana?)
 

44 orang dah komen :

Watercolour said...

Penulis, penulis.. ooo penulis.. Rajin-rajinlah update.

ikaa said...

ok la tu..plan2 jgn kalut...apa pun kita kn bermula dr bwh sblum berada di atas.. :)

salam kenalan blogger :)

Hazmin Hamudin said...

Wah.. rajin orang datang blog hana waktu malam kan. Hehe.. :)

fifie said...

Kalau fie dah lepas 100UV a day tu okay lah. hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

trafik leeza pun jap naik jap turun..... dijangkiti penyakit ker apa trafik ni. haaaaa

PORUMAN said...

cuba rajin skit ye... usaha la sis.. i support you

Iffah Afeefah said...

cm buat asaimen da bce ayat tu

Cikgu Fikri said...

WAH. btol3 rumusan statistik tu..siap ada sebab..huhu :)

Cikgu Fikri said...

oh yer, yg pasal ic tu.. kalau hana nak wat, search dulu google tntg kat mana yang cepat siap..fiq search google dulu..tu dpt tahu tmpt yg fiq wat tu siap 2 jam..terus fiq pergi..tp, fiq wat 1 jam jerk td... bayar rm10 :)

✿A I N A A✿ said...

mesti salah satunya ena.. ena suka blogwalking tgh2 malam.. sebab xde sape nk ganggu ena.. ngeeeeeeeeeeeee

Nurul Faiz said...

biasa la tu, takkan asyik nak naik je. ada masanya akan turun juga :)

Dhia Johary said...

bestkan bila tengok orang baca blog kita tapi kemalasan menghapdet, tuhan saja yg tahu!! hihi.. :)

Ayie Abas said...

hana...ni blogger yg ayie suka...ayie ingat nak masuk kn link blog hana ni dlm bloglist PGGP laa..nanti bila update entry terbaru ayie bole perasan...dan terjah.

potia casadelarossa said...

takpe hana... harap lepas ni ada yg singgah... tak sorang mungkin dua orang... sapelah saya nak bagi lebih2.. saya bukan blogger retis...
Khas untuk awk Hana
http://www.silenceblogz.com/2012/12/3-blog-hijau-coder-yang-awesome.html

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Keep on blogging..chayok²..^^

ANNA MARIANA said...

wah, blog akak ke ni? memang ramai yang terjah balik kan.. =)

Nick Nashram said...

patut la tak nampak hana update entri..ingatkan dah remove saya dari follower list tu..huhu

nanti ping entri kat busuk.org,blogrmy,kartikel,gilaping..konpem naik trafik.

Aien Alien said...

bila tengok ni baru teringat...lama gila tak tengok statistik sendiri...apa cerita la agaknya. huhu

Mimie said...

tuh la kan...waktu mlm memg rmi pengunjung

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhhh.... boleh tahan gak statistik blog yerk..

Aida Omar said...

haha.. tak tahan tu ayat hana skema habis ha, dah macam masuk web kerajaan. :P bz eh? aida pun datang dari blog potia review nie ha..

http://www.silenceblogz.com/2012/12/3-blog-hijau-coder-yang-awesome.html

Mieya Atiera said...

Kira banyak lah jugak tu.

boni kacak said...

113 tu nombor rumah lama saya tau..heehe.. kenapa bahasa macam ni??hahahaha..macam2lah hana ni

Mrs Velentine said...

wah akak kalau BW pun dpt mcm nibyk jer

Cik Kay Jue said...

biasa la tu.. kadang2 naik kadang2 trn...

Syaifuddin Alias said...

slow2..jgn gelabah...hihi.. mesti boleh punya

Miss Zahirah said...

tenang aja dong.. mula menulis smula ya.. hihihi

potia casadelarossa said...

ala aida ni malu tau...auwww.. ekekek..

syiela said...

lepas ni makin meningkat hendaknya :)

Tihara said...

hehe macam laporan kajicuaca tu..selamat ber bw :)

Remy hazza said...

kalau tgk remy punya lagi sedih..... tuan blog demam....traffic pun demam jugak.....hu3

miz ruha said...

cantik header hana...
macam buat karangan penulisan... bahagian rumusan tu... tak lebih dari 120 patah perkataan... hihihi...

mia izzati said...

wo woo wooooo...manyaknyee uniq dia tuhhh..bak sikit..akak tak sampai ratus lagi dik..hehe

el said...

ok penulis dah terjah blog kita yeayyyyy thx penulis hahaha

baby comel said...

Hai Hana.. baby pun lama x BW dgn elok. dh start busy end year.. Aduhh, letih kerja kat ofis. balik rumah lagi xleh nak mengadap 24jam.. Hana ok? =)

Izzah Norlizah said...

Ingtkn sy sorg je jrng update blog upanya kwn mnt 1wrna ne sekaki jg,,,:)

xpa,hepy blogging jg utk awk :)

Mat Som said...

Penulis
Hijau sentiasa segar, hidup dan ceria
Dan menggembirakan org2 di sekelilingnya

nik ros said...

rajin2 update.nnt ramai pengunjungnya..hehe

LaLa mhdnor said...

meh la singgah blog saya, hiksss

Jun said...

salam ziarah...selamat menyambut tahun baru dan semoga kita semua akan terus dirahmati Allah swt untuk hari2 yang bakal kita tempuhi. AMin. JUN

ieda said...

x per .. adakalanya mood juga macam graf tuu kan huhuh

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi..akak pun ikut mood...kalau rajin banyaklah publish entry..

-meeSUPERGIRL- said...

meah dtg bw blog mee :)

jaakechik said...

jaa skang ni trafik turun, sbb jarang bw..muahaha,,, sibuk xsempat nkbw byk2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...