Giveaway Sana Sini

Tajuk entry macam hana pula nak buat Giveaway kan. Sebenarnya hana nak promote Giveaway dan pada masa yang sama boleh update entry. Tiada idea sudah nak buat entry apa tu yang promote Giveaway ni.

Lagi pun buka dashboard penuh entry pasal giveaway dan segmen. Contest? menghilang entah ke mana. Hehe

Hana pun terjerumus sekali dalam Giveaway tersebut. Ini antara giveaway yang hana join.

   
 
 
 





Pilih lah korang nak mana satu. lepas tu klik yang mana berkenan :)

Sebab apa hana join Giveaway-giveaway ni
                                                        Syarat yang simple
                                                        Hadiah bukan shawl
                                                        Tiada idea nak buat entry
                                                        Boring
                                                        Suka-suki join

35 orang dah komen :

Shiyda Aqma said...

wahh byknye giveaway ! haha :p

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama X join contest dan menang yee.. ehHHee

ieda said...

akk pun dah lama x joint mana2 GA dan contest nie huhuh
mood entah kemana

Ayie Abas said...

hehe..ada2 jer laa hana ni..rasa lucu pulak baca entry ni...

hujung tahun mcm skrg memang byk GA, segmen dan contest...cuma nk join ke tak je...

jaakechik said...

selamat bersegmen ye hana!

izan mama mia said...

akak bl ada mood baru boleh joint..klau xder mood...malas sangat nak bt entry GA..hahah..

budak kecik said...

hati tak pernah trbukak utk giveaway. tak tahu kenapa. huhu



eh2. ALSD2 tgh hot nih. berita baik utk mereka2 yg berazam nak kurus. nak tahu lebih lanjut, moh ler singgah2 blog sy. tq ;))

Leeza dayasari [santai leeza] said...

byk giveaway skrg kan... musim sertai giveaway lorh.

HafRizah@Dátiles.Dulces said...

musim giveaway contest semua kan.... amboih hana..kalau hadiah shawl, nak join tak..hehee :)

Eca Dwinky Asha said...

GA eca da join belum.heheheh :D

shasha yacob said...

hamboii rajinnya kak hana join GA segala nihkan. hihi

puteri kasih said...

tulah memang banyak GA kan..tapi time2 camni la puteri tengah busy...hukk

Tihara said...

as salam

good luck dear :)

CekbOlat-bOlat said...

semoga berjaya . muah sikit :* utk smngat .

Hanif Idrus said...

Byk join...good luck.

Niesa said...

niesa malas nk join GA sbb xpernah bertuah...hahaha..

Miss Zahirah said...

gud luck hana..
miss x rajin sgt nk join2 ni..
slma berblog skli je join segmen.. hihi

cara pembelian ace maxs said...

haaa,... cantik cantik pula ituuu...?? suka sekali saya lihatnyaa

Fiza Rahman said...

Rajinnya. Saya join ikut mood.

Good luck.

Remy hazza said...

best nyer.... 4 in 1......
gud luck utk kesemuanya.......

dwaty said...

gud luck hana... menang nanti share2 la... hehehe

Iffah Afeefah said...

same cm niesa

kalo bertuah pon xde hadiah tu smpai umah pon

pinkcolour82 said...

rajin bebenor ^_^ selamat ber GA

Mrs Velentine said...

banyaknya...

amy syahiera said...

wahh ! banyak nye , gudluck sys :D

Mimie said...

dh lme tak join GA nih

mia izzati said...

banyaknyee joinnn...sy tak berkesempatan lagi nak join...hehe

Nick Nashram said...

hana dah amik kissm??
kata result keluar 10hb.
tapi tak tau nak check kat mana.

boni kacak said...

amboih2... banyaknya ga dia join..hehehehe

Nur Faie said...

Assalamualaikum . Ada benda yang Faie nak bagitahu . Sila ke sini : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/ini-entry-penting.html

Niesa said...

jom join GA niesa..hehehe

http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2012/12/k-1st-ga-azam-tahun-baru-2013-anda.html

ayut said...

mmg byk GA bila ujung2x tahun ni... :)

Azza Afdzal said...

banyak nye..tp xda mood la nak join hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk tu..good luck ya..

ahsfantasy24 said...

all the best dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...