Simple Giveaway By Princess Fyda


Nama pun Simple Giveaway jadi entry Hana pun mestilah simple barulah ada persamaan dengan Giveaway ni kan kan. Boleh tak Cik Fyda?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Impian saya? Impian Hana...

Ada dua impian Hana. tapi Hana nak ceritakan satu je. Sebab impian yang satu ni lah paling sukar di realisasikan. Cewahh perkataan yang bombastik di situ

Kebanyakan entry-entry hana macam INI, INI, dan INI, Hana selitkan impian Hana. Ini menunjukkan betapa besarnya impian hana tersebut.

Impian hana adalah untuk memiliki sebuah kereta FERRARI. Vrooommm...

ok hijau jugak

Yelaa hana tahu siapa diri hana. Hana tak mampu nak memiliki Ferrari tersebut. Kenapa hana minat sangat ek dengan Ferrari ni? Hana sendiri pun tak tahu. Tapi hana suka la tengok lambang kuda kat Ferrari tu.
  http://car-logos.50webs.com/logo/ferrari/ferrari7.jpg
"Yaa ampun.. lambang yang ko minat hana. baik bagi lambang je kat ko"

Sebelum dapat Ferrari kena dapatkan lambang dulu.haha boleh tak macam tu? 
Impian Hana memang sukar di capai tapi cukuplah sekadar test drive je ke. Jadi penumpang pun boleh.hehe

Hana nak tag

P/s : Fuyooo... tag diri sendiri. Mana ada lah, blogger yang di tag pun nama Hana juga :)

21 orang dah komen :

Mimie said...

gud luck

Mrs Velentine said...

good luck

Nurrul said...

Selamat Bersegmen ! ! !
Hehe.. wahh kereta ferrari ! !
Nurrul BMW ajew..

Myra Jay said...

Good luck dear..

Wahh ramai jugak blogger nama Hana ye :D

Cikgu Ma said...

selamat bersegmen ^_^

ahsfantasy24 said...

all the best dear,
moga tercapai segala impian :)

nabilah_2908 said...

cun gak Ferrari warna ijau.. :)

Hana said...

Haha. Yee kak Hana. Hana ditag. :3

boni kacak said...

good luck si comel :)

Kesuma Angsana said...

selamat bersegmen ye

potia casadelarossa said...

naper tak tag sy hana?

me shuhada said...

Gud luck hana! Nk ferrari dtg la sini, harga kereta mnyk murah woo :-D

Si Matatajam said...

Gud luck hana

Iffah Afeefah said...

la ingtkan tag diri sendiri haha

Remy hazza said...

gud luck hana hana dan hana........!!!!
semoga tercapai impian.....

Mimie said...

bosa impian tuh

dya bunga said...

good luck

jaakechik said...

gud luck hana!

Cik Kay Jue said...

good luck..

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

Thanks join my GA..
okey,, nie senarai peserta..
http://sayabudakgedixz.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-ga-fyda.html

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

Blog anda terpilih : http://sayabudakgedixz.blogspot.com/2013/01/pemenang-simple-ga-by-princess-fyda.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...