Cik E 1st Giveaway

Ku ingat Cik E nie kawan ku merangkap junior ku kat Sekolah Menengah Teknik Seberang Perai 6tahun yang lalu.. lama sudah. Memang ku slalu ingat kat dia coZ dia pernh belanja ku coklat favroute ku Cadbury yag besar punya.. bukan senang orang nak bg free coklat yang besar tuu..hehe Tapi junior ku tuu lelaki tapi Cik E yang wat Giveaway nie perempuan..hehe

Ok tanpa melengahkan masa, ku nak tag... eh2 sebelum tuu klu korang nak join Giveaway nie klik kat banner bawah nie tau


Lastly ku nak tag: Zureen, Farah dan Linda

5 orang dah komen :

♥♥are-na ♥are-lip♥♥ said...

awak mcm mne nk tag orang . ? bole bg tawo . ?

Onitsuka_hana said...

Tulis nma orang yang kita nak pas2 hyperlink ke blog orang tuu..

Kemudian dekat shoutmix blog orang tuu, kita kena bgtau yang dia dah di tag. Contohnya : awak di tag http://wwww...... (nnt akan naik link)

:)

♥♥are-na ♥are-lip♥♥ said...

adoii . x pham lah . hehe . sush seyh .

Onitsuka_hana said...

cna ek
Erm..awak tau linkkan x?

Siti Nurazlinda said...

thnx tag linda:) nanti linda buat ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...