NADIA'S LUCKY DRAW


Minggu nie saja ku asyik kena tag untuk Lucky Draw and contest je.. hehe orang dah tag mesti ku join punya lah..lagi2 kalu Lucky Draw and contest yang da syarat simple2 macam Lucky Draw di bawah nie..

Kali nie Tuan Empunya Lucky Draw yang tag ku.. Ku pun klik la kat banner atas tuu untuk join. Klu korang nak join klik banner atas tuu k.

so ku pun tanpa segan silu menge'tag' ekyn dan DiNky Rose untuk join Lucky Draw


Di bawah nie adalah syarat-syarat yang simple untuk sesapa nan join Lucky Draw nie.

Blogger perlu buat SATU entry tentang lucky draw ni bertajukkan NADIA'S LUCKY DRAW

Letakkan BANNER kat atas dan LINKKAN banner tersebut ke entry ini

Tag DUA orang kawan anda dan pastikan mereka tahu

Dah setel, postkan link blog anda kat comment box entry ni

2 orang dah komen :

ZORA said...

rajinnye dy join..kalo mnang dapat ape??huhuhuh..

Onitsuka_hana said...

hehe dah kena tag join le.lagi2 time boring cmni..hehe tah la hadiah pa..join je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...