Dealova - Bahasa Isyarat


Entry kali nie ku nak berkongsi pasal persembahan yang melibatkan kelas ku iaitu Kelas Pendidikan Khas.. Persembahan nie diadakan tahun lepas bersempena dengan Minggu Pendidikan Khas so jabatan yan terlibat adalah Jabatan Pendidikan Khas. Kami sekelas ambil keputusan untuk membuat persembahan Bahasa Isyarat lagu Dealova..Lagu favroute ku tuu..

Sehari ja wat latihan..hahaha boleh la..nak kata berterabur xlah sangat..dapat pujian lagi ada la..First time persembahan bahasa isyarat ni..Tu yang dapat tepukan gemurah (puji kelas sendiri) Cayalah.. Banyak lagi persebahan sebenarnya.. Contoh : Tarian Sabah dan Sarawak, Coral Speaking dan lain-lain.

Disini ku dah upload video persembahan Bahasa Isyarat.. Tapi sebelum tuu pause la dulu muzik player kat dalam blog nie.. kat mana??? kat bawah tuu


OK Selamat menonton.. Jangan lupa wat bahasa isyarat sekali.. Best tau..

video

P/S : Ku berdiri dua dari kiri (pakai cermin mata)

4 orang dah komen :

Nur Afie said...

cayalahhhhh ! best ! terbaeekkkkkk !
btw , nie fevet afie jugak !

nurfatiha blacky said...

woww !. hee

akmaL said...

waaahhh..bahase isyarat? :D

Onitsuka_hana said...

hehe best kan..cm xcaya bleh wat pesembahan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...