Contest Bersama Bear by Stella


Cam best ja kan contest nie.. Klu korang rasa nak join klik banner kat atas tuu k.

Nie syarat2 untuk join contest nie..


mesti follow blog stella dulu
tempek or tampal or lekat banner yg kat atas nie dalam entry
letak pic kat sidebar korang jgk
klu boleh edit sikit ye..bagi cantek,tertarik

bg pic yg terbaik
tarikh tutup 20/07/2011 12.00 am
terbuka kepada semua..xkesah boy or gurl..pic baby bersama bear pon boleh..atuk,nenek pon boleh

Hadiah??? klu nak tahu sila ke blog Stella ek..

So ini lah saya bersama bear.. Jom layan cerita nie dulu.

Ku dan Rabbit memang xdapat dipisahkan. Tetapi kadang2 ku selalu bergaduh dengannya Paling teruk kami bergaduh ialah pada hari .......
( xingat). Hanya kerana sebiji rambutan kami bergaduh. Bukannya salah ku.. Rabbit tuu da ka patut rambutan hijau tuu dia nak makan. bukanya masak lagi..tunggu la dalam 2 3 minggu lagi. Tapi dia degil. Ku geram sangat2 time tu.. ku pun mengusik dia yang ku nak makan buah rambutan nie dulu..huhu


Dia merajuk. Ku cuba memujuknya dengan menulis 'I LOVE YOU' di atas batu.. Lama kelamaan kami pun berbaik semula..


Kami bersahabat baik sampai bila-bila


Peace...


4 orang dah komen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...