Majalah Kesayanganku

Baru-baru nie Family ku p Giant dekat ja ngan umah ku. Ku bab2 kuar time xda duit nie mmg cukup malas. Tapi disebabkan xwat apa2 kat umah ku pun join, bleh cuci mata walaupun mood xda.

Shoping? mmg nak shoping tapi xda duit..huhu dalam poket da rm10 jah.. Ku kalu shoping mesti n wajib dalam purse ada RM50. Walau nak window shoping skalipun..( window shoping la sangat.window window pun mesti sebat gak 2 3 barang)

Jalan punya jalan termasuk la plak kedai my.NEWS.com

Nak beli makan ringan sebenarnya..Malam2 tengok tv sambil makan biskut ke coklat ke..sedap oo..

Tapi apakan daya mata ku mesti tengok2 majalah n buku2 yang da kat c2..Dah kawal mata dah nie..( duit xda nak beli so terpaksa kawal mata ) nak gak belek2 majalah2 kat c2..
Dan tiba2 terpandang..


MAJALAH LAWAK ANTARABANGSA
UJANG

Harga
: RM5.90

Dulu2 punya harga : RM4.50.(Time ku beli)

Dalam duk sep2 duit nie.. Nak jaa beli Majalah Ujang :)
ku mmg dari dulu suka baca Majalah Ujang dari Lady D xwujud lagi ku dah beli..Sapa Lady D? haa dia 2 satu2nya wanita yang cun melecun dalam Majalah Ujang. Xcaya??? Korang p beli skrang majalah Ujang n tengok betol ke x?? hehehe

Nie part yang paling ku suka tengok

Asyik2 mintak RM2. xkira mintak kat sesapa pun..Napa la RM2.klu ku, ku mintak RM10.

Nie plak info2 yang ku xtahu.Korang tahu ke pasal tahap kepedasan cili..

Ku tau cili yang xpedas cabai bulat (cili bulat) klu cili pedas cabai melaka alaa yang kecik2 tuu (cili melaka)

Dah2 cukup2 la entry nyee..

3 orang dah komen :

HAMIZAH ASMADI said...

mahalnya.. lama tak beli. dulu beli RM 4.50

KinosKoko said...

heee..suka gak bc ujang..tapi tunggu member beli..tumpang bc jek..haha

Onitsuka_hana said...

Hamizah : barang naik kowt..2 mahal

kino: apalah tumpang2.hehe tp kekadang dah member beli xkan kita nak beli.membazir jee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...