GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Komen Terakhir



 

Bukan pengomen terakhir tu gila ye. Contest ni namanya contest gila.
Nak tau gila kat mana? Klik la banner contest di atas

   Secara ringkasnya contest ni...
  • berlangsung pada hari Isnin (28hb Januari 2013) dan tutup pada Jumaat (1 Februari 2013) iaitu selama 5 HARI
  • SETIAP HARI AKAN ADA PEMENANG. (Haa macam mana tu.. sila klik banner ye)
  • PENGOMEN TERAKHIR pada hari tersebut DIKIRA PEMENANG
  • Tingalkan KOMEN TERAKHIR korang tu DI ENTRI CONTEST tersebut
  • MASA PENUTUPAN CONTEST PADA HARI TERSEBUT AKAN DIBERITAHU oleh pihak penganjur. Jadi setiap hari sepanjang contest tersebut berlangsung haruslah tengok entri contest tersebut untuk tengok masa terakhir untuk komen.
Contest ni simple je tapi boleh menang RM30 sehari. Cuba bayangkan kalau 5 hari korang jadi pengomen terakhir, korang boleh MENANG RM150

                              


18 orang dah komen :

Iffah Afeefah said...

hana da keje ke?

snoknye pegang duet kan?

hana hadi said...

@Iffah Afeefah
xkeja lagi tapi insyaallah akan keja bulan depan

KesumaMaruku SueQistina said...

seronoknya dapat duit haha... $_$

Leeza dayasari [santai leeza] said...

good luck....

Ayie Abas said...

salam hana :)

klu x salah ayie tuan blog buasir otak ni baru jer follow blog daku...

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

cweet pinky said...

pergh ! macam seronok je , hehehe ~ tapi malas betul nak bukak .. hehehe ~ pemalas betul CP nih ...

Remy hazza said...

gud luck sis...lumayan tu hadiah nya......

.::: Princess MOMOY :::. said...

contest lain dari yang lain nih
pandai owner yang fikir

Nick Irfan said...

contest apa ni? mcm best je

zaxx said...

wow..menarik..:) gudluck,hehe

Aida Omar said...

haha.. aida pun baru nak kata yang jadi pengomen last tu ke gila. Tapi sungguh memang contest nie gila, senang pula tu.. Good luck hana :)

MaYa MustWany said...

hihihi unik contest nya..hihihi

Cik Ain said...

ahaha..mcm besz je nih..buasir otakk kekeke

Kesuma Angsana said...

gd luck ye dear

Dianaa said...

macam menarik. FD pun nak join lah :D
btw good luck! ^^

ayut said...

hadiah ye bkn men lg...huhuhu

Budak Kampung said...

merapu sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...