Mana entri terbaru korang !!!


Masuk hari ni dah 4 hari berturut-turut jadi macam ni...


Tak dapat nak terjah entri baru korang.huhu Tapi yang peliknya pukul 1 pagi ada pula list entri korang. Sempat terjah 2 3 entri je. Tengahari esoknya pula jadi balik macam gambar di atas tu.Cuba bayangkan dah masuk 4 hari dah jadi macam ni.. Sabar je lah

Nasib ada google+ boleh la terjah entri terbaru korang bagi sesiapa yang dah join google+. Untunglaa...hehehe

Yang tiada google+ tu jangan sedih-sedih. Hana terjah blog korang melalui komen-komen korang sebelum ni. Bijak tak? Alaa korang buat ja google+ ni.. Nanti Hana ajar nak tak? ( Ceah, ada hati nak ajar orang, ko tu baru join je kot )

Malam ni baru hana terjah blog korang ek. Sama-samalah kita blogwalking malam nie ok:)


34 orang dah komen :

Kakcik Nur said...

Blogspot pening lagilah tu...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila selalu juga kena camni. tapi lepas refresh page boleh dapat balik. kesian awak.. takpe nanti try refresh page awak ye :)

✿A I N A A✿ said...

hikhik ena dah berkurun abad jadi macam ni... sebab tu ena buat bloglist .. senang nak terjah... tp bg mereka yg komen blog ena jelah

Irna ahmad said...

Blogwalking jommm :)

combi said...

smlm sy pon jadi camtuh..arinie tgk ad smula...kalo xde list bwh tu ssh la..huhu

Mas Zull said...

assalamualaikum ....mama pun kekadang jadi mcm tu juga...:)

zila manaf said...

samelah slalu jd mcm nih mencik ;p

nabila said...

nabila selalu jugak bw blog orang melalui komen lama-lama. ;)

Hanisah Lim said...

Da awk xnk bce entri saie..tih yg xde 2...(gurau)hehehehe!

Ayie Abas said...

salam syg hana :)

ayie jarang2 terjah entry ikut situ...

sebaliknya ayie terjah entry melalui komen, shout, bloglist, google+ atau pun group ping di FB atau agregator :)

Mimie said...

blogspot sudah pening

Leeza dayasari [santai leeza] said...

blogspot sakit lah tu. leeza kena gak. tp selalu leeza BW kat bloglist.

miz ruha said...

selalu juga tak ada update kat dashboard tu...

el said...

hana cari k.el tru abg gugel ke?:)

CikMunBlogger said...

hehe , kat dashboard mun pun tak de psal new update tuu . tapi mun trjah sape yg komen mun je . hehe . nak join Google+ tapi ... hehe

cweet pinky said...

selalu gk jadik macam tuh , dah biasa , CP ckg nih dah lame gile tak rujuk kat situ , sealu lawat yang komen and bloglis je .. kalaw raje nsikit yang tinggal jejak kat CBOX

baby comel said...

Selalu sgr jadi camtu hana. Kdg2 je bila keluar baru la bw ikut tu. Tp mmg kerap2 sgt xde

Kakzakie said...

macam-macam kerenah blogspot sekarang ni kan.. ada je hal buat kita pening.

boni kacak said...

hehehehe..awak bw je lah daripada senarai blog dalam bloglist saya tu..hahaha.kan senang tu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Akak pun selalu jadi macam tu...

selalu terjah blog kawan² dari komen & bloglist...

nik ros said...

sis pun penah kena, sis refresh jea. pastu ok la.

Tihara said...

akak tak buat gugel+ tu..
kadang2 dashboard ni kena tunggu lama baru dia kua..kadang2 tak kua teros :)

ayut said...

sampai 1k??huhuhu...google+ tu mcm ada takde jer ayut punye....

Remy hazza said...

remy dah follow ikut tu... selalu jer lambat kuar.... terjah ikut bloglist dan juga komen2......

Mat Som said...

Hana
Yg penting pic-pic dlm entri kita tak bertukar jadi pic-pic tanda seruan macam beberapa tahun lepas,

Etuza Ezawarna said...

saya sedaya upaya nak buat entry, kalau tak dapat tu memang ada 1, 2, atau 3 hari akan sepi. tapi masa tu teriungin sangat nak balas kunjungan...rasanya tak best jika tak dapat balas kunjungan anda semua.tq ucapan hari lahir.

jugglingart.org said...

Tetap semangat....

reachschools.org said...

Memang haruspenuh perjuangan untuk meraih kesuksesan...

sal ya said...

sila terjah ye... hehehe...

Shalee Abdul said...

kite mls nk join g+ :P

Fiza Rahman said...

Blogspot tgh sengal lah tu. Akk hari2 update kecuali weekend.

Nurul Faiz said...

selalu jugak jadi macam tu bila internet lambat. huhuhu.

Mar Haini Abdul Rahim said...

die demam skejapp :D

caliph shuriken said...

x prasan plak jadi cmtu sbb baru2 ni sy bz dgn urusan keje.. byk hari jgak x bW, huh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...