Keyword Nuffnang #2


Eheh...mention nama sendiri.
Entah-entah ada orang bernama Hana yang bergelar Cikgu Pendidikan Khas di luar sana.

Kalau betul la Hana yang dimaksudkan oleh keyword ni mesti adik-adik junior Pendidikan Khas yang cari pasal nota atau bahan yang berkaitan dengan Pendidikan Khas. Maklumlah tugasan or xsignment dah dapat.hehe Lepas hana fikir pasal nota Pendidikan Khas baru hana perasan, dah lama Hana tak buat entri pasal nota.huhu Lepas ni nak kena check subjek apa yang diorang ambil untuk sem ni lepas tu update pasal nota pula.

    P/s : Keyword tu membuatkan Hana tak sabar bergelar cikgu Pendidikan Khas


34 orang dah komen :

aQu Mad said...

ops cikgu ! tengah watpe tu ? hihi

Kumbang Jingga said...

heheh keyword lompat kijang byk tu..hehe..

Nurul Faiz said...

keyword itu pembakar semangat !
berusaha !!

syufaa said...

hihi.
dorang search2 lettewww.
bakal cikgu ke?
syoknye! :)

Remy hazza said...

semangat tu...dah glamer dlm carian......

mecha_praline said...

wah...dah ada peminat tersembunyi sedang stalker kot?

cweet pinky said...

memg cite2 hana nak jadik cikgu pendidikan khas ek ??

sa mic said...

wah seronoknya , hehe taniah ye bakal cikgu, hikhik

Anum said...

siape cikgu hana

ANNA MARIANA said...

good luck ok .. =)

Fiza Rahman said...

Hi! cikgu hana ☺☺

✿A I N A A✿ said...

wah wah.. seronoknyaaa ada pangkat cikgu tu.. heheheheh....

afzalsukasuki said...

cikgu pendidikan khas?

ni kira ngajar cara2 nak bertukar jadik otomen ke hape?

p/s: cikgu bergenre ni.. lagi besar pahalanya tau :)

Mrs Velentine said...

ada yang cari hana lah

ayut said...

ada member yg amik jgk kos ni...moga berjaya yer...BTW...ad yg mncari cikgu hana laa...hihi

Ayie Abas said...

salam hana :)

hana jadi cikgu pendidikan khas mangajar murid2 OKU ker?

Donny Ien said...

semoga hana akan menjadi seorang guru yang berjaya =D

hana hadi said...

@Ayie Abas x. hana mengajar murid bermasalah pembelajaran. Yang OKU tu pendidikan khas yang lain :)

hana hadi said...

@cweet pinky Yup, seronok mengajar budak2 khas. enjoy kadang2 sakit hati. nanti bacalah entry hana kat bahagian personal start dari "Surat cinta untuk cikgu" hingga "pipi cikgu lembut" :)

hana hadi said...

@Anum hana lah.hehe

hana hadi said...

@afzalsukasuki otomen pun boleh.hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ada gak pencarian ilmiah erk ke blog ni. heeeee

baby comel said...

suka tengok anak2 yg khas ni.. mereka suci, suci dr dosa.. bertuah hana bila ikhlas mengajar mereka ni nanti :)

Tihara said...

cikgu pendidikan khas kena byk sabar kan..dulu ada kawan jd cikgu khas ni, mcm2 diorang ngadu tapi diorang baik2..kat mana tah diorang sekarang, lost contact :)

C.T.K said...

cikgu2 ni mmg slalu rmai peminat..hehehe...nota ape tu..

C.T.K said...

tersilap guna link kamu pulak..untuk komen td..haha,,,ni yg btulnya :D

the malay male said...

cikgu popular ni

Nick Nashram said...

hahah..mesti budak2 mktb jugak ni yg nk cari hana.

jaakechik said...

semoga status itu cepat tercapai yer hana. jaa doakan...! amin3x...

Mar Haini Abdul Rahim said...

hah glemer la hana !!! ni da taraf retiss :D

Dianaa said...

wah! belum apa2 dah ada orang search ek. hehe. bila agaknya hana pegang title cikgu tu

Mimi Azirah said...

wah xpsl2 jd cikgu..hehehe

nik ros said...

mcm2 keyword ada ni.hehe

Aishah Jahirah said...

berkongsi ilmu dgn junior2...memang elok mcm tu...sabar2 gelaran cikgu tu dah ada tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...