Review Follower 1111


Ehemm... 1111 sudah, baru teringat nak buat review


Pendapat Hana semata-mata

Confirm blogger-blogger diluar sana kenal dengan blog Cik Mun kan kan
Peminat purple.hehe
Cik Mun ni berumur 19 tahun. Adik la ni.hehe.
Asal dari Perak. Hana baca entry dia kat SINI
Cik Mun ni selalu update entri. Tapi kadang-kadang sebulan 3 4 entri ja.
Erk.. Cik Mun bahagian bawah sidebar tu ada link banner dan ping. Tapi tak berfungsi kot atau memang macam tu..
Alaa korang pergi jelah kat blog Cik Mun SEBAB apa yang korang nak tau pasal Cik Mun. Semuanya dia dah sediakan jawapan. Tak percaya? meh klik SINI



20 orang dah komen :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak, bestnya blogger dapat review. taniah ye :)

CikMunBlogger said...

ewahhh ! terima kasih hana . hehe :) <3

let me answer you . hehe

- tak sampai tahap semua kenal lagi . masih belajar menjadi blogger . hehe
- i am purple obsesser . haha
- heyyy , akak ! :p
- yewww , mun dari perak . from TAIPING with LOVE gituu :p
- haha , kalau tak busy atau penanam anggur sepenuh masa , memang tiap tiap hari update . tapi kalo dah masuk belajar , sebulan berapa je entry . huhu
- yang tuu ea ? sebenarnya berfungdi . tapi mcam ada problem plak . tapi tak pe lah . tak guna pun benda tuu . si benda tuu memang macam tuu . hehe
- haha . tetiba rasa macam malu pulak :p

lastly , thanks sebab review blog mun :) <3

ayut said...

pernah ke sana...ooo..19 tahun upe yer...ingt akak.. :)

Aqu Mad said...

cer awak buat segmen pulak, lalala

aisyah humaira' said...

cik mun mmg terbaik !!

#tahniah dah mencapai 1111 follower !! banyak tu :)

✿A I N A A✿ said...

okay2, ena tumpang tejah ye, takut dah follow dia lama.. ngeeee.. hehehe comel header dia...

boni kacak said...

wah..cantik nombor tu..hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

saya kenal cik mun....

jaakechik said...

opkos kenal cik mun ni, penah terjah dia..hihi

Ayie Abas said...

salam hana :)

banyak nyer followers blog hana...:D

ayie terus terjah blog dia...weeee

fifie said...

Wahhh hebatnya Hana dan 1111, nice number.

baby comel said...

Cantik tu double one double one :)
Tahniah hana, tahniah mun..

Si Matatajam said...

Bestnya Cik Mun dapat jadi blogger bertuah

4feet8 said...

ramai yg buat review2 ni..tapi tak tau tujuannya.. hehe.. ;)

Mimie said...

wah dh de 1111 follower..tahniah3

Tihara said...

bestnya kena review :)

Remy hazza said...

jom kita pi terjah blog cik mun......

potia casadelarossa said...

wah cik Mun pernah dan selalu tgk nama dia.. selalu gi blog dia tapi tak kenal lagi dgn dia... dah cuba nak ngorat tapi malu ekekekekke

p/s: bilalah SilenceBlogz nak di riview ni ekekekekek

Etuza Ezawarna said...

akan terjah blog Mun ya

MaMa Rey said...

b€stnya dapat r€vi€w..
tahniah hana capai fllwr 1111

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...