Silence day of Wednesday #3


 

29 orang dah komen :

✿A I N A A✿ said...

okay, my idaman... urghhhh tak boleh tengok, rasa nak beli esok juga...

HafRizah@Dátiles.Dulces said...

ni maksunye ape...nak beli samsung camera ni or dah beli?..hehheheee :D

aQu Mad said...

cantiknya kamera tu :)

Ayie Abas said...

salam hana :)

cantik dan canggihnya kamera tu hana...klu dapat syiok tu..kena kumpul duit dari skrg laa..:)

baby comel said...

kita nak boleh tak hana?? Semart tp mahal la :(

Wak Gelas™ said...

beautiful kanns..,ehheE

ANNA MARIANA said...

cantiknya kamera 2 kan.. hihihi

boni kacak said...

nak beli ke??hahahaha. nak beli nanti belikan saya sekali tau..hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

nak jugak!

:: Mrs.Eady :: said...

nak jugak..

Anum said...

great

RedRose said...

in great silence coz aiming for dat samsung brand new camera ke? nanti kalau dh dpt grab, share laju2 kat sini ye? ^__^

Lyaa Suriany said...

ni wishlist 2013....

Nick Nashram said...

cantiknya..saya punye wishlist pun dah tercapai satu :)

j.e.h.a.n. said...

Wow...idaman =)
tapi yg mana lg best DSLR atau yang ini??

Mimie said...

nak kamera nih jugak

wawa salwa said...

hana nak beli kamera nie eh ??
wawa nak jgak tapi xmampu.HUHU -_-

zila manaf said...

meleleh yaq liuq tgok hihihi

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hari tu try main kat kedai camera ni.. tapi mcm kurang minat jew..

MaYa MustWany said...

cantik oo..mmg best cmera ni leh on9..hihi

combi said...

kalo org bg nak jgk nie ;p

hazwan hairy said...

tgh smpan duit nk beli..haha

CikMunBlogger said...

sambil online , tangkap gmbar ! hehe .

best camera nie . harga pun best . hehe . belanja satu ! XD

BlueiceButterfly said...

kalaula dapat satu bestnya...waaa :(

ayut said...

impian ke ni???

ct kektus said...

teringin jugak. hihii

Qu azniza ;) said...

bila boley dpt nth ni.. hih

Si Matatajam said...

Idaman akak gak ni

Remy hazza said...

galaxy camera...... hu3...tak mampu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...