Comel tak ???


Comel tak? hahaha baru sikit penambahbaikan tu. Yang tak tahannya siap blusher lagi. Sekali macam badut pun ada. Perasan tak kerongsang tergantung yang hana pakai tu.. setelah di upgrade nampak lebih bersinar-sinar. Haa... awan di belakang tu, tiba-tiba je kan..

P/s : Apa kata korang edit gambar korang, lepas tu publish
 

23 orang dah komen :

Remy hazza said...

kat fb ada edit...remy bila dah tua....suka...sebab dah tua pun rambut masih lebat menawan....hitam pulak tu...he3

BlueiceButterfly said...

eh2..comelnya..hehe :)

sukakartun said...

edit guna software apa ni??fotoshop ka??

jaakechik said...

comel! pandai hana ngedit ya....

p/s : header baru ka?

hnahdy said...

@Remy hazza xtua lagi tu.. :)

hnahdy said...

@sukakartun photoscape je. itu ja yang hana tau.gambar tu pun baru percubaan pertama.hehe

hnahdy said...

@jaakechik baru nak belajar ni.. a'a semalam baru buat.. comel x? hahaha

aiNa yaZiD said...

comel~!! =) pandai hana edit..

CikMai said...

hahaha comel , siap ade awan2..tak menahan editnyeee

raja ungu said...

:) comel ya akak...

luqman zakaria said...

hehe! itulah yang x tahan tuh..siap ade blusher..hehe..cute!

caliph shuriken said...

nmpak kiut jaa, hikk..

wahh, header baru ada cj7 ^^

masnady said...

hahahaaha kucinya manis banget tuh sob,, seperti sobat manis bgt hehehehe

Aku Mad said...

takde keje sangat laa tuu XD

hnahdy said...

@caliph shuriken hehe comel x?

hnahdy said...

@Aku Madmmg pun.huhu

Aishah Jahirah said...

hik2...comel je...amboi kerongsang dia pun diedit bling2 lagi.guna photoscape kan ni...:)

CikNana said...

maju sudah..lawa pipi.hehe

cweet pinky said...

hahaha , de real 1 pown dah comel , apetah lagik edit , kalaw ade butang like kat komen CP nih , mesti ramai yang like , hahaha !!

Syaifuddin Alias said...

comelnya awak..nak cubit pipisikit boleh..awwww..haha

Kesuma Angsana said...

memamg comey ! hehe

Myra Jay said...

Hheeee, comel + kreatip :D

nik ros said...

rajinya edit2 gambar yea. comel je gambar kedua tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...