Jelapang Padi... I'm back

Pukul 8suku pagi tadi bertolak dari Kota Bharu, Kelantan ke Sungai Petani kedah.Ok hana drive sendiri kot. First time hana drive paling lama, 5 jam kali. Lenguh pinggang kawe.. Memang mancabar lagi-lagi masa nak lalu jalan Grek. Erk.. Grek ke Grik ye..hehe

Rindunya kat 

Kawan-kawan

Nanti hana update pasal program kita tu ye.. Tunggu :) Semoga entry tu nanti menjadi Teman Penganti kita bersama

Uteh dan KeceQ 

Sebelum bertolak, sempat belikan nasi berlaukkan ayam kat Uteh dan KeceQ. Mesti malam ni diorang tercari-cari Hana. Masa hana online sibuk je nak duduk atas riba. Hana akan ingat tu....

P/s : Malam ni terjah menerjah blog ye.. Tungguuu...

30 orang dah komen :

jaakechik said...

selamat pulang ke kedah hana...hihi...

boni kacak said...

5 jam kali tu apa? mancabar tu ape??hahahaha :P

WuMing said...

WuMing palaing boring bila kena drive jauh-jauh... tapi apa boleh buat.... Dah jadi sebahagian dalam kehidupan....

WuMing said...

WuMing paling boring bila kena drive jauh-jauh.. Tapi apa boleh buat... dah jadi sebahagian dari kehidupan...

C'Jai said...

Hana dah habis belajar ye... Selamat berposting dan semoga menjadi seorang murabbi....

comey ter uteh ngn keceq...miow..miow..

caliph shuriken said...

wahh, kita satu area ^^

Remy hazza said...

drive elok2 nanti....tak larat berehat dulu......

Miss Volvo said...

hana yg baju kelabu kan?

Mrs Velentine said...

semoga selamat smpi ke Kedah

hnahdy said...

@Miss Volvoa'a yang duduk tu.hehe

Jna marcello said...

ok hana take care!!
xcited nak tggu new update ;D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sorry lah kalau leeza lama tak menerjah. hooooo

Aishah Jahirah said...

grik la hana...hehee.jalan dia kalau waktu malam dr kelantan nak ke grik mmg scary...penah gajah melintas..:)

Nick Nashram said...

A'a..ade sebulan lg..tp cuti sek ni x blk ade prog kt sek..msa interview nanti bru blk..kalo camtu buat je la kt ipsah..huhu..batch awak kna isi eh jobM tu?

CikNana said...

hana,kau mau tau..smlm aku mimpi kau bagi aku hadiah mcm yg kau bagi si boni kacak tem bdaynya tu.hahhaha..

mdjunsalasa said...

terjah ape?

Ayie Abas said...

jalan ikut grik mencabar tu..hana...kira terer jugak laa hana bawak kereta... :)

fandi said...

Jom join contest i love my parents...dan hadiahkan mereka printed plate yang dimenangi sbg kenangan...Mereka pasti teruja dan gembira...:)

http://www.afundee-photography.com/2012/11/blogger-contest-i-love-my-parent-fun.html

hnahdy said...

@boni kacak bueeakk :p

hnahdy said...

@WuMing kkadang takut pun ada gak

hnahdy said...

@Nick Nashram a'a apa2 penjawat awam semua online kat job malaysia. Tah osting ke tidak.huhu rancang nak buat kat ipsah

xbalik? 2 bulan kan..huhu

hnahdy said...

@CikNana hahaha

hnahdy said...

@mdjunsalasa terjah blog :)

hnahdy said...

@Ayie Abas buat2 terer ja tu.. risau oo..

cerita best said...

alang2 blk kedah 2 mai la singgah umh pakjoe kt kulim hahahahha

AMALINA YAAKUB said...

meow meow comel..geram tgk dia.. hahah

cweet pinky said...

grik la , hehehe ~

Sanji Ngatmi said...

rindu kucen ea ... hahaha .... nt demam karang kucen tu ...

aDisH.sHidA said...

org kedah ke...hehhee...

aDisH.sHidA said...

org kedah ke...hehhee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...