Coretan dari Sahabat

by : Afifah Ahmad (tengah)

Dua budak comey nie rumate saya taw.....
Hana...5 thn setengah kita sama-sama harungi dunia baru di tempat baru....
sama-sama redah hujan g praktikum..
banyak sangat kenangan yang tercipta utk kita...
mana mungkin fah lupakan semua tu....

Nabila Izzatie a.k.a omey....
mey...kita jadi rumate dalam 3 thn...
classmate 5 thn stengah...
tak kisah lah...jd rumate ke housemate ke..classmate ke atau apa2 mate ke...
yang penting persahabatn yang terbina ini sangat indah buat fifah...
suka duka byk kita kongsi bersama...
fifah akan ingat semua tu mey...

buat dua insan ini...
sekalung ucapan terima kaseh ku ucapkan atas segala-galanya...
syukur pada Allah menemukan kita dan menjadikan kita sahabat...
kerana Allah kita berjuma dan kerana Allah juga kita berpisah...
maaf juga ku pinta andai ada terasa hati, terkecik hati atau apa sahaja...
halalkan ya mana yang terlebih mana yg terkurang...
semoga Allah temukan kita lagi suatu hari nanti..
jika tidak di dunia..moga Allah temukan kita di jannahNya....

22 orang dah komen :

Remy hazza said...

persahabatan yg terjalin takan terlerai biarpun nyawa dikandung badan terpisah....... itulah sahabat sejati...mendoakan siang dan malam......

ellynadyra said...

mesti rindu2an nanti kan!

Syaifuddin Alias said...

comel yaa saya ..haha

izan mama mia said...

seronok dpt sahabat baik

cikji said...

kalau dh jd sahabat kita, mesti smpai bila2 kita akn igt kan?

PORUMAN said...

kirim salam kt kwn awk yg belah kanan.. hehehe

BlueiceButterfly said...

semoga persahabatan yang terjalin terus kekal untuk selamanya:)

Suara Hati said...

semoga tetap jadi sahabat even tak selalu jumpa just like before :)

cweet pinky said...

so cweet la, memg bes kalaw dpt kawan yang slalu ingat kat kiterr kan :D

baby comel said...

sahabat, moga sampai bila2 pun kita tetap bersahabat..

amy syahiera said...

comel la akak akak dalam gambar tu !
semoga persahabatan korang kekal selamanya :D

Lulu Yaya said...

Waahh lamanya berkawan.. bff ni.. semoga ukhwah yang terjalin kekal selamanya :)

tirahzairi said...

jgn cedey2 yer

cerita best said...

heheh comel kawan awk tolong minta no kt salah sorang hheheheh (gurau je )

Jna marcello said...

sweeeeetttttttttttttttt~!

hnahdy said...

@Syaifuddin Alias mestilah.hahaha

hnahdy said...

@cikji erm... susah kalau bertiga sebenarnya..

hnahdy said...

@PORUMAN boleh :)

Anonymous said...

@cerita best bg no hana boleh.haha. ok itu pun lawak. nnt minta izin tuan empunya dulu ye

Kesuma Angsana said...

seronok kalau ada kawan2 yg best mcm ni

Sanji Ngatmi said...

da beranak pinak nt jangan lupa amek gambar kenangan lagi taw .. pastu compare .. komfem menangis .. hahahahah

jaakechik said...

bff la ni yer....?? semoga bkwn hingga ke akhirnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...